6 фън шуй съвета за свеж старт на Новата година

x

 


Всяко ново начало е свързано с вълнение за неизвестното, което предстои. Всяка година, на 31 декември срещу 1 януари, ние сякаш се изправяме пред нещо непознато, което ни обещава 12 месеца изненади. И винаги искаме да ги превърнем в най-добрите такива. Да започнем нещо, да приключим завинаги с друго… всичко това в името на нашето благо.

Не е нужно промяната винаги да е кардинална. Можем да започнем с нещо малко, което обаче наистина има значение. И тук на помощ идва изкуството на фън шуй. Предлагаме ви 6 съвета от източната култура, които да бележат със свеж старт началото на новата година.

1. Обновете стените си с изкуство

Новото изкуство е и ново начало, само по себе си, особено в дома ви. Ако не ви се иска да си купувате някаква нова картина, просто се опитайте да се сдобиете с нещо подобно, но качествено, коете би могло да  раздвижи обстановката. Нещо динамично, което ще бъде първото нещо, което ще видите, когато влизате в дома си, и ще прави силно впечатление на вас и гостите ви.

2. Обновете растенията в дома си, които са пораснали прекалено

Като подкастрите растенията в дома си, символично означава,  че създавате място за нови неща в живота си.

3. Подновете входната си врата

Не е нужно да боядисате вратата си червена, за да стане фън шуй, но подновяването ѝ ще говори пред околните за вашето ново начало. Без значение дали ще е нова облицовка или боя, по-голяма дръжка, още по-лъскави и полирани номера на апартамента. Или нещо съвсем различно, което да поставите като венец или гирлянд, дори и изтривалка. Нещо, което представя вас. Входна врата, която сияе, е чудесен начин да приветствате новата енергия и новите хора.

4. Премислете пътя

Можете ли да си смените пътя, който минавате до хранителния магазин? А можете ли да се качвате по стълбите, вместо да вземете асансьора? Да завиете наляво, вместо надясно? Да сте отдадени на навиците си може да бъде комфортно, но всяка една малка простичка промяна може да ви накара да започнете нещо ново за вас самите.

5. Усъвършенствайте рутината

Можете да повишите ежедневната си практика, като добавите нови за обонянието ви аромати. Какво, ако опитате някакво ново ароматно масло, което сте видели в класа по йога, например? Различен дресинг на салатата? Опитайте някакъв нов стил музика по време на работа? Мирис, допир, вкус, температура, звук, текст и още, и още- просто вдигнете обичайното на по-горно ниво.

6. Запомнете какво ви прави специални

Посетете приятели, които ви карат да се чувствате страхотно и вижте как те биха ви повлияли най-добре. Отдайте се на хобитата и страстите си. Започнете да празнувате дори и малки победи също толкова подобаващо, както и големите такива. Да решите да внесете още повече гениалност в живота си е съвкуност от брилятно фън шуй и едно ново начало за вас всеки ден.

Честита Нова година… по всяко време през годината.

Текст: Станислава Добрева

Снимка: Press

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Готови ли сте да впечатлявате?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ