Chivas Regal x Balmain или вкусът като изкуство

x

„Идентично на Balmain, Chivas винаги се е придържал към най-високите стандарти и нито една от марките не се страхува да премине границите и да наруши остарелите практики

Оливие Рустейн


Консумирайте отговорно!

Традициите, творческата дързост и иновациите характерни и за двата бранда намират артистична пресечна точка в тяхното ексклузивно партньорство. Резултатът е лимитираната серия Chivas XV x Balmain на обичаното от години шотландско уиски и емблематичната френска модна къща. Ключовият елемент от това партньорство е живописната гама от усещания, покоряваща сетивата със запомнящ се и луксозен послевкус. Приказната мистерията на Шотландия и покоряващият блясък на Франция са в колоритна композиция в тази ексклузивна серия от дизайнерската бутилка на Balmain и иконичния вкус на Chivas Regal. Колекцията на Balmain x Chivas XV бе официално представена на световния пазар, както и в България, на 5 октомври и включва два смели дизайна на Balmain, въплъщаващи емблематичния стил и легендарния успех, свързващ тези две култови марки. Първата серия, създадена в ограничени бройки, е наречена Gold Edition, като всяка от 100-те индивидуално номерирани бутилки, достъпни за ценителите в България (вижте тук), е обагрена в злато и блести в отличителните детайли на Balmain – метална броня и вериги. Или казано по друг начин – висша форма на естетика покоряваща сетивата и разпалваща колекционерска страст във всеки ценител на ексклузивността и специалния дизайн.

За мъжете с артистичен нрав


Консумирайте отговорно!

Мъжките нрави са добре известни – лидерство, непреклонима сила на духа и… новото разбиране за естетика, което гали и небцето и храни очите. Изисканата гама от усещания и изживявания са смели щрихи към портрета на съвременния мъж. Този, който е отправил поглед към предизвикателствата на бъдещето, с вътрешна сила на характера, която блести отвън. Този, който знае, че запомнящата се личност се изгражда бавно, глътка по глътка и с необичайна гледна точка, която не включва графичната черно-бяла цветност.

За модерните дами със силен характер


Консумирайте отговорно!

Да не се подвеждаме, съвременните дами често са с лек като перо изказ, но са чувствени бойци. Те притежават артистичен дух и ценят красотата, не само визуалната, а в цялата богата палитра на усещания. Жените на XXI век са творци, които с нежни, но отчетливи маски са си извоювали правото да бъдат равноправен участник във всяка житейска композиция. Те оставят следи в благородните и чувствени нюанси на злато и кехлибар, които искрят и в лимитираната модерна версия на Chivas XV х Balmain.

С тази колаборация Chivas Regal и Balmain задават една нова посока на изживяване, коeто не се интересува от класическите полови стереотипи. Всеки може да разчупи рамките и сам да зададе дръзки  житейски сюжети изпълнени с вкус, естетика и блясък, за да се открои в тълпата.

Не забравяйте да консумирате отговорно и с удоволствие!


Текст: Константин Стойнов

Снимки: Kare Studio за Fashion Inside

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени