Dibla Design Awards – в очакване на победителите

x


За трета поредна година националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“ ще проведе най-значимото и елитно събитие за българския интериорен бранш – съревнованието Dibla Design Awards. Настъпи моментът, в който всички притихваме в трепетно очакване до 21 ноември 2018 г., когато по време на бляскавата Церемония на Dibla Design Awards в SofiaEventCenter ще научим имената на наградените от националното съревнование за интериорен дизайн. Тази година всички ценители на стилния дизайн и естетика имат възможността лично да преживеят магията на най-доброто от българския интериорен дизайн в компанията на най-успешните творци в бранша в уютна и стилна обстановка, изискано допълнена с изпълненията на джаз група, известен дисководещ, първокласни напитки и аперативи. Церемонията е уникално преживяване за сетивата на гостите, предоставяща отлична възможност за създаването на полезни контакти и партньорства.На 10 октомври приключи срокът за подаване на проекти за участие – над 150 интериорни решения от общо 75 проектанти, което е поредното доказателство за стремителното развитие на дизайна в България. Най-привлекателни са подкатегории „Апартамент“ от „Жилищен интериор“ и „Ресторант/Бар-ресторант“ от „Обществен интериор“, в които има най-много оспорващи си наградата проекти. Трудният избор отново ще направи журито на Dibla Design Awards – да излъчи най-добрите сред 102-та талантливи и новаторски проекта, одобрени да продължат в надпреварата.

И тази година отличията за категориите в разделите „Жилищен интериор“ и „Обществен интериор“ ще бъдат присъдени от международното жури на съревнованието, съставено от 16 български и чуждестранни специалисти, сред които дизайнери, архитекти, авторитетни преподаватели и представители на бизнеса. Разнородният състав на журито е важен, за да гарантира независимата оценка и безпристрастност на съревнованието, а международното участие дава отговор на въпроса къде е мястото на българския интериорен дизайн в световен мащаб. Както всяка година, гласуването е независимо за всеки проект по шест критерия – общо въздействие, цялостност, оптимизация на пространството, ергономичност, точност при визуалното представяне и оригиналност, като проектите се представят анонимно.Най-очакваното и престижно отличие „Дизайнер на годината за 2018 г.“ ще се присъди за цялостно развитие и принос към българския дизайн и популяризирането му на национално и международно ниво.

Dibla Design Awards дава уникалната възможност на най-добрите осъществени проекти в страната и техните автори да бъдат забелязани и отличени, да придобият известност не само в професионалните среди, но и сред широка аудитория от потребители, инвеститори и медии. Официалната церемония всяка година събира над 650 гости – емблематични представители на дизайнерската и архитектурната гилдия, на средствата за обществено осведомяване и бизнеса у нас.

Най-значимото събитие за дизайнерския бранш в България Dibla Design Awards нямаше да бъде възможно без доверието и помощта на партньорите ни от Годишната партньорска програма и SEC – съорганизатор на събитието. Всичките помагат да поддържаме националното съревнование като ежегодно събитие, даващо стимул и мотивация на дизайнерите да не спират да се развиват и да се стремят да се докажат на най-престижната сцена в България.

Покани за Церемонията се разпространяват чрез тикет порталите bilet.bg, eventim и ticketportal

Текст и снимки: Dibla

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ