Философия на слънцето

x

 


Philosophy of Sunshine – под това мото галерията за мода „Иван Асен 22” отвори врати за слънчевото лято. Бутикът е едно от най-актуалните места за арт и моден дизайн в  столицата. В селекцията на магазина се държи на ръчната изработка, качествените материи, уникалния дизайн и индивидуалното отношение. Кръгът около „Иван Асен 22”  включва нови и обещаващи имена – артисти с авангардни идеи, склонни да експериментират и провокират.


 


Дизайнерският шоурум избра за петгодишния си рожден ден темата „Философия на слънцето”.  Идеята е вдъхновена от свободата, свежото настроение и новата енергия, които идват с лятото. Колекцията е разработена изцяло в духа на нео-екологията – тенденция, която доминира в модата през последните години и  изповядва потребителска отговорност, чисто и иновативно производство. В центъра на вниманието са ръчно изработените продукти от  eстествени материали  и в етно естетика.


 


Дизайнерските дрехи и аксесоари са с ръчно правени детайли и обработка, а цветовете са сякаш избелели от слънцето светли нюанси в контраст с черно, индиговосиньо и  кафяво. Със свои предложения в проекта се включиха  изявени и дебютиращи млади дизайнери като Яна Дворецка, Игор Илийовски,Георги Флоров, Динка Якимова-Касабова, Росица Мршич, Инна Габровска, HAM & EGGS, Радостина Клинкова, Любомира Найденова, Николина Евстатиева, Диляна Иванова, Jar & Jam, Александра Митковска. Оформеният в духа на лятната тема интериор е работа на Георги Якимов.


 


Колекцията е  част от официалната програма на Sofia Deign Week,  в която “Иван Асен 22”  е един от селектираните обекти.

 текст: Антоанета Баева

снимки: Личен архив

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Овърсайз визия за всеки ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ