И замириса на… басейн

x

 

 


Да, новите басейни понякога са по-красиви дори от морето. Всъщност, думата „басейн” вече не е съвсем точна за тях, защото те наподобяват естествени водоеми. Формата рядко е четвъртита, а по-често свободна, асиметрична, грациозно заоблена като вълна. Инфинити басейните са абсолютен хит и има защо – илюзията, че водата се слива с хоризонта дава усещане за онези необятност и простор, за които мечтаем в дългите дни в офиса.

 


 


В облицовките за басейните няма новини, но пък има много изкуство. Стъклокерамичните мозайки са актуалната настилка, въпреки че далеч не са най-функционалното решение. Малките елементи са в различни цветове, прозрачни, преливащи, тип хамелеон, с което създават невероятни зрителни илюзии. С тях се подреждат цели подводни картини, геометрични фигури, морски мотиви.

 


 


Осветлението е важна част от дизайна на басейна. Вечер то придава невероятна мистика и задушевност на цялото пространство. Светлината може да е приглушена и да напомня свещи, поставени под повърхността, или по-силна и празнична – въпрос на настроение, а цветовете на светлините се променят заедно с промяната на темата на подводната музика. Да, има и такава екстра – музика под вода. С нея не само слушате, но и получавате физически вибрации, за които се твърди, че лекуват.

 


 


Подводен масаж, вълни, каскади от вода, водоскоци… Възможностите за превръщане на това пространство в истинско удоволствие наистина са много.

текст: Антоанета Баева

снимки: Рress      

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е, личи си по усмивките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ