И замириса на… басейн

x

 

 


Да, новите басейни понякога са по-красиви дори от морето. Всъщност, думата „басейн” вече не е съвсем точна за тях, защото те наподобяват естествени водоеми. Формата рядко е четвъртита, а по-често свободна, асиметрична, грациозно заоблена като вълна. Инфинити басейните са абсолютен хит и има защо – илюзията, че водата се слива с хоризонта дава усещане за онези необятност и простор, за които мечтаем в дългите дни в офиса.

 


 


В облицовките за басейните няма новини, но пък има много изкуство. Стъклокерамичните мозайки са актуалната настилка, въпреки че далеч не са най-функционалното решение. Малките елементи са в различни цветове, прозрачни, преливащи, тип хамелеон, с което създават невероятни зрителни илюзии. С тях се подреждат цели подводни картини, геометрични фигури, морски мотиви.

 


 


Осветлението е важна част от дизайна на басейна. Вечер то придава невероятна мистика и задушевност на цялото пространство. Светлината може да е приглушена и да напомня свещи, поставени под повърхността, или по-силна и празнична – въпрос на настроение, а цветовете на светлините се променят заедно с промяната на темата на подводната музика. Да, има и такава екстра – музика под вода. С нея не само слушате, но и получавате физически вибрации, за които се твърди, че лекуват.

 


 


Подводен масаж, вълни, каскади от вода, водоскоци… Възможностите за превръщане на това пространство в истинско удоволствие наистина са много.

текст: Антоанета Баева

снимки: Рress      

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженото яке – must have за всеки повод.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ