Майсторска работа

x

 


Може да сте забелязали, а може би не, че все по-често медиите не само у нас, но и в чужбина, представят млади артисти, за които изкуството е преди всичко хоби и забавление. Свеж дух, нови идеи, ентусиазъм и неподправеност – това са качествата, с които младите автори печелят. Ако към това се добавят сръчност и талант, комбинацията е неустоима.

 


 


В този ред на мисли, запознайте се с Любомира Неделчева. По образование тя е магистър по социална психология, но обича да плете… много обича. Тук веднага изхвърлете асоциацията с бабините бодливи плетени жилетки и терлици – плетивото отдавна не е демодирано занимание за стари моми, а топтренд, ухажван от дизайнери като Патриция Уркиола.

Любомира успява да превърне плетивото в модерен арт аксесоар за дома – ретро, романтичен и в същото време актуален. Плете непрекъснато –  бижута, полилеи, дамски чанти, сандали и какво ли още не. Намирала го за релаксиращо и супер приятно занимание.

 


 


Черпи идеи от интернет… и от нищото. Казва, че майсторство в плетенето не е базисно за това плетивото да изглежда модерно. Няма как да не се съгласим с това. Казва също, че се  опитала да плете по поръчка, но е загубила удоволствието и плетенето е изключително трудоемко занимание, недостатъчно оценено в България към настоящия момент, за да бъде превърнато в печеливш бизнес. И докато това все още не е нейния бизнес, създава прекрасни неща, които придават дух и характер на интериора.

текст:Антоанета Баева

снимки: Личен архив

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Любимата ни пола солей, комбинирана с още по-любимата ни бяла риза.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ