Имало едно време едно щастливо семейство в Торонто

x


Happy Grey Lucky е любимият ни семеен блог и Instagram канал, в който надничаме, когато ни се прииска простичко да се усмихнем. Кадрите винаги носят креативна идея и артистичност, без да са насилени до степен, в която да ни докарат диабет от свръхумиление и захаросаност. Една мама, един татко (германци в Канада) и двете им малки деца. Там някъде, в Торонто. Тотални запалянковци на скандинавския дизайн, финия начин на живот и… IKEA. Но кой ли не е? Блогът започва Сина, майката на Изабел и Николас, през май 2016-та. Като свое кътче за разтуха и поле за творене. Семейството живее в малка къщичка с червени тухли близо до плажа. И ни потапя в лекотата на ежедневието си. Или поне привидната такава. Сина обожава сивия цвят и затова го инкорпорира дори в името на своето онлайн пространство. Стилът ѝ е безупречен и личи не само в гардероба и дома ѝ, но и в общата естетика, която цари в блога ѝ.

Без назидателен тон, без строги проповеди, тя ни запознава със своята гледна точка за майчинството и възможностите да прекараме повече качествено време с децата си. Как се пътува с два малчугана? Как ги запознава със спорта и полезните навици? С какво се забавляват по време на празниците? С особена лекота ни превежда през отговорите на тези и още много въпроси. Дава ни полезни и по-важното – приложими съвети за ежедневието.Имаме си и любима поредица от снимки в Instagram островчето на Happy Grey Lucky. И това са кадрите, обединени под общ хаштаг #familyonchairs.

Сина ни дава свежи насоки как да подходим към фотографията с малки деца. Попълва знанията ни как да се справим с нелеката задача да си заснемем сами дори автопортрет с децата. Извежда на светло някои хитринки, които да издигнат Instagram профилите ни на съвсем различно ниво. И всичко това на достъпен и приятен език. Казваме ви, този блог си е истинско удоволствие за следене.

Сина не се спира. И в един ден ни учи как да правим забавни палачинки, които да приковат вниманието на малките гладници. Но на другия ден не забравя и за останалите ни нужди – и ни изненадва с нестандартна рецепта за коктейли.

Голяма страст за нея е и декорацията за дома. И там се развихря подобаващо, а нас остава да черпим идеи от творенията ѝ. А те са като извадени от Pinterest галерия. Дама с много таланти и прекрасно чувство за естетика.

Дечурлигата ни оставят без думи. Нас и още близо 320 000 последователи на Happy Grey Lucky в Instagram. Снимките там винаги успяват да ни изпратят далече от сивото ежедневие и да ни донесат една особена хармония. Благодарим ти за труда и прекрасните моменти, които ни носиш, Сина! И поздрави на Торонто от нас!


Текст: Fashion Inside

Снимки: Happy Grey Lucky 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Градски шик в лятно време.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ