Когато дизайнът на Dibla надделява

x

За трета поредна година имаме удоволствието да се насладим на една от най-значимите инициативи на националната платформа за интериорен дизайн „Дибла“ – „Дизайнът е повече от хората“. Обръщаме специално внимание на това събитие, тъй като то успява да даде възможност на 100-те най успешни и изявени интериорни дизайнери в България да се запознаят с едни от най-добрите в областта фирми. Връзката между дизайнерите и фирмите е изключително важна, а за да има прогрес, трябва и двете страни да са максимално информирани относно всички иновации, които биват представени в европейски и световен мащаб.

Събитието отбелязва подобаващо най-значимите постижения на дизайн гилдията, обменя творчески идеи, тенденции, търсения, поставя на масата даден проблем и предлага неговото възможно решение. 
Още със самото откриване на DESIGN>PEOPLE по време на официалната вечеря екипът на „Дибла“ обърна специално внимание на най-новите продукти на платформата. Те са създадени именно за да подобрят качеството и ефективността на работата на гилдията. Такъв продукт е и „Дибла Селекция“ – система за онлайн и директна търговия, предлагаща единствена по рода си възможност за поръчки, разнообразна гама от продукти и марки, изгодни финансови условия и сигурност. Дизайнерите получиха и невероятната конкурентна възможност първи да се запознаят с ключовите предимства и възможности на изделия, които могат да вложат в бъдещите си проекти, на редица презентирани фирми. Оставаме вдъхновени от успеха на събитието и ще следим всички изяви с интерес! А за повече вдъхновение, следете http://www.dibla.com/.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Dibla

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени