Модерен коридор – 4 интересни идеи

x

Искате ли да обзаведете коридора си, така че да изумите всеки, който посещава дома ви? Независимо от размера на вашия интериор – добрата идея е ключова. Коридорът е първото пространство, което посреща гостите ви – така че той трябва да бъде не само естетически, но и функционален – имайте предвид това. Открийте най-добрия план и стил за интериорен дизайн на  вашия коридор – за да ви улесним, заедно с интериорния дизайнер на Моми Студио – Антония Сарнеделчева ще споделим с вас някои  от нашите предложения за реализация на модерен коридор. Вдъхновете се и създайте коридор на мечтите си.Как да обзаведем малък коридор?

Малките коридори са доста трудни за обзавеждане. Човек трябва да побере всичко в малко пространство, като същевременно внимава да не стане прекалено претрупано. Лесно е да сгрешите, когато обзавеждате малко пространство, но има някои елементи като закачалката за дрехи, която е задължителен елемент във всеки коридор. Препоръчително е да намерите място за шкаф за обувки, а също така и за място, където да поставите огледало.

Правилно планираният интериорен дизайн на коридора и изполаването на функционални решения ще ви позволят да имате всички тези елементи – дори ако коридорът е тесен. Чудите се как е възможно? Просто мислете практично и използвайте мебели по поръчка, които ще отговорят на вашите нужди и пространство.

Шкаф за обувки със седалка, панел за багаж и огледало е отличен вариант. Това е отлична идея за функционално използване на стените в коридора – особено ако е малък.Система за съхранение в малък коридор

Има ли ниши във вашия коридор? Те могат да ви помогнат да увеличите функционалността на интериора. Превръщането на ниша във вграден гардероб е чудесна идея. Искате ли целият проект да изглежда модерно? Изберете минимализъм – обикновени фронтове и без дръжки.

Ако коридора ви е тесен и дълъг по-трудно ще може да се превърне във функционално пространство. Най-доброто решение е да заложите на изчистен дизайн на гаредероб, който да е от стена до стена. Така ще обобщите пространството и то така ще изглежда по-цялостно. На отсрешната можете да поставите огледало, картини или фотографии. Аранжирането им по стената е брилянтен вариант за създаване на модерно изглеждащ коридор. Важно е да го направите по такъв начин, че пространството да не изглежда по-малко. Така че, вместо една голяма снимка, закачете отделни рамки на растояние една от друга. Осветяването на всяка от снимките е друга чудесна идея. Всичко, от което се нуждаете, са няколко светлинни лъча и целият дизайн ще изглежда модерен и наистина впечатляващ.

Друго интерсно решение за аранжиране е да използвате огледала в различни по дизайн рамки. Това е доста необичайно решение, но изглежда много футуристично.3D декоративни панели по стените на коридора са добра идея!

Те са много интересни за декор на коридора. Ще изглеждат отлично, особено в интериора с високи тавани. В този случай можете да създадете наистина впечатляваща, обширна аранжировка. В домашният интериор обикновено използва 3D панели от стиропор, тъй като са леки и лесни за поставяне. Такива декоративни елементи се предлагат в различни варианти. Можете да избирате от класически релси за столове или розетки – те обикновено се използват на тавани.

Много собственици на жилища вярват, че 3D панелите могат да бъдат само в бяло. Въпреки че е вярно, че производителите предлагат орнаментите предимно в този цвят, можете лесно да ги боядисате . Така че, ако мечтаете за обикновена сива стена с релеф върху нея – просто инсталирайте елемента и го боядисайте в избран цвят. Можете да проверите най -популярните цветове и да изберете тези, които отговарят на най-новите тенденции.

Модерният коридор е резултат на вашите собствени предпочитания – така че можете да създавате интересни дизайни – при условие, че имате достатъчно място за него.Персонализиран фототапет в коридора

Притежавате наистина голям коридор? Погрижили ли сте се за всички основни елементи, но търсите вдъхновение и се чудите какво да инсталирате на стената, така че коридорът да изглежда наистина модерен? Фототапетите станаха доста популярни през последните години. Производителите предлагат много дизайни, така че намирането на правилния сюжет не би трябвало да представлява проблем.

Ако изберете стил за модерен коридор, не забравяйте за най-важния аспект. Приоритет е функционалността на интериора .Текст и снимки: Моми Студио

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени