Не вярваш в любовта? Виж тези 20 снимки!

x


Вярваш ли в любовта, заради която хората пишат стихове и песни? И понякога полудяват, и дори оглупяват. Стават прекомерно честни и безразсъдно смели. Пускат фойерверки в небето и искрят в сърцето. Изпращат любовни писма и строят кули от приказки. Прекосяват джунгли, планини, океани. Дават обещания и понякога дори ги изпълняват. Изправят се на дуели със собствените си страхове и изненадващо ги печелят.

Вярваш ли в любовта, от която пеперудите в стомаха заиграват рокендрол? Същата,  която веднъж разболява, а друг път спасява душата. И от нея не ти се спи, а ти се лети.

За такава любов ти трябват пет пръста, преплетени в дланта ти и чифт очи, които се усмихват насреща ти. Ни повече, ни по-малко.Може би си я срещал. Може би си я живял. Може би си я изгубил. Но е важно да вярваш в нея! За да има светлина по пътя ѝ. 

Един Instagram ни буди и приспива с истории за любов. И кадри, от които ти се усмихва. И ти става някак по-леко, по-смислено, по-красиво, по-живо. И ти се дописват стихове и песни. Ако разбираш накъде бием?

Мястото е: https://www.instagram.com/belovedstories/. Дом за романтици, меланхолици, обикновени луди. Или луди от любов. Хубаво кътче за хубави хора. Затова бързаме да ти го споделим.

Защото знаем какво е да имаш един от онези дни. В които просто някак не върви. И всичко се подрежда иначе и недобре. В такива дни ти трябва мъничко утеха и шепа топлина.

И поне 20 снимки като тези.

За да ти припомнят. Че няма да е все така. И някъде там, напред на хоризонта, те чака щастие.
Текст: Александра Тошева

Снимки: instagram.com/belovedstories/

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Здравей, петък!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ