Нека влезем в кухнята

x

modern-kitchen-design-ideas-1


Казват, че кухнята е сърцето на дома. Но според нас тя е много повече, тя е мястото, на което смелите интериорни идеи могат да бъдат осъществени с такъв замах, както в никое друго пространство на жилището.


modern-kitchen-design-ideas-2


Съвременният дизайн предлага невероятни възможности за оформление на интериорните пространства, които да се харесат на всеки като безпогрешно допълват стила на жилището. Независимо колко просторно или компактно е пространството, кухнята ви може да се превърне в осъществена мечта, че и повече.


modern-kitchen-design-ideas-3


Модерният интериор следва правилото малкото е повече, като търси оптимална функционалност, усещане за простор, светлина и индивидуален дизайн. Креативните идеи, влагани в съвременните дизайни включват в себе си впечатляващи плотове, шкафове и оборудване, като превръщат кухнята в красиво жилищно пространство за вечеря, забавление и почивка.


modern-kitchen-design-ideas-4


Класическите идеи за дизайн на кухнята са една от популярните тенденции в последните години. Високотехнологични уреди, съвременни материали, иновативен дизайн и решения за пестене на пространството са особено актуални и устойчиви възможности за интериорно оформление. Не само просторните, но и малките кухни са също толкова удобни, стилни и луксозни днес.


modern-kitchen-design-ideas-5


За цветовете, както и за целия дизайн не съществуват ограничения, като особено предпочитани сега са неутралните нюанси с цвят на естествено дървесно кафяво, любимите наситени цветове или пастелни тонове. Уредите от неръждаема стомана и стъклото изглеждат фантастично във всички нюанси.


modern-kitchen-design-ideas-6


Простотата на геометричните форми и прави линии променя традиционния дизайн и създава красива смесица от стилове, които дават наслада и осигуряват повече функционалност, практичност и удобство на модерните кухни. Стилът Ар Деко внася прекрасни детайли, материали, облицовки и цветови контрасти в дизайна на съвременните помещения за хранене и е сред най-актуалните в момента.


modern-kitchen-design-ideas-7


Екологично чистите материали и подходящите за семейства кухни влияят върху дизайна на жилищните пространства, като създават мултифункционални интериори с удобни зони за хранене на деца и родители, идеи за спестяване на пространството, които осигуряват висока ефективност и безопасни точки за приготвяне на храна.


modern-kitchen-design-ideas-8


Необичайни, иновативни и оригинални идеи за дизайн определят най-добрите тенденции за интериора на кухнята. Неочаквани форми, съчетания на материали, LED осветление, цветови акценти и смели детайли добавят модерно излъчване и ретро шик на съвременните кухни.


modern-kitchen-design-ideas-9


modern-kitchen-design-ideas-10


Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ