Нова година по света: блясък, фойерверки и еуфория

x

Остават броени часове до настъпването на Новата година. Вече знаем къде ще я посрещнем, с кого, а и с какъв аутфит – въпрос, който ние, дамите, няма как да пренебрегнем. И докато довършваме грима и прическата си, се замислихме как ли празнуват хората по света. Разгледахме снимки от събитието, направени в някои от най-големите градове на планетата и установихме, че еуфорията е еднаква навсякъде, само езикът е различен.


Лас Вегас


Лас Вегас

В Града на греха хората празнуват така, сякаш краят на света е съвсем близо. В новогодишната нощ част от трафика се спира, за да могат гражданите спокойно да се наслаждават на партито по улиците. А блясъкът не може да бъде описан с думи.


Берлин


Берлин

Всяка година германците посрещат „Силвестър”, както те наричат празника, с много шампанско, фойерверки и жива музика из цялата столица.


Лондон


Лондон

Когато Биг Бен отбележи 12-ия час, фойерверки изригват над цял Лондон. Огромна тълпа се отправя към емблематичното „Лондонско око”, за да видят бляскавите ракети, осветяващи поречието на река Темза.


Сидни


Сидни

Австралийският град прави едно от най-забележителните шоута на Нова година. Пищни фойерверки осветяват Сидни, а фактът, че в момента там е лято, го прави предпочитан за пиршества на открито.


Рио Де Жанейро


Рио Де Жанейро

Всяка година златните плажове на Копакабана, Ипанема и Леблон събират хиляди хора, решили да посрещнат новата година в Рио Де Жанейро. Красотата на океана и фойерверките придават неповторимо обаяние на празника.


Единбург


Единбург

Шотландците може и да си падат по старомодни веселби, но се оказва, че посрещат новата година цели четири дни. Те преминават в шествия, концерти и световноизвестно улично парти.


Ню Йорк


Ню Йорк

Сигурно сте виждали по филмите как празнуват нюйоркчани. Площадът Times Square събира хиляди гости и им предоставя едно от най-пищните улични партита в света.


Цюрих


Цюрих

Над 150 000 души посрещат новата година на бреговете на река Лимат и езерото в Цюрих. Греяно вино, сергии за храна, жива музика и диджеи поддържат празника на жителите на града цяла вечер.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Frommers

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени