“РазЛичности” Vol.2 – изложба на характери

x

“РазЛичности” е заглавието, което авторите от СТУДИО 4 УШИ избират за изложбата си. Характерната  индивидуалност в работата на всеки oт тях оформя лицето на групата като общност, а изложбите им са моментно отражение на този облик. Те творят и създават концепция заедно, без да ги притеснява контрастът, възникващ неминуемо в резултат на личната им интерпретации на темата.Работите, представени в настоящата изложба, са препратка към отделните етапи и емоционални състояния, през които авторите преминават. Чрез абстракция, цвят, материал,те слагат индивидуален отпечатък върху образа на съвременния български творец, като не се страхуват от неразбиране. От позицията на хумора някога се наричат помежду си идиоти, иначе казано хора с идеи. Сега са просто различности, които вървят напред  и развиват изкуството си.

Почти като в афиш те заявяват себе си – конкретно и преднамерено – за да се свържат с онази публика, която ще им се довери.Авторите:

Ваня Димитрова, Светослав Хаджигаев, Кристина Вътова, Цветан Николов, Сирма Маркова, Николай Мартинов, Милена Дечева, Илия Новачев, Михаела Каменова, Христо Кирилов, Николета Иванова, Владимир Мичев, Петя Попова, Пламен Петрунов, Валентин Митев, Иван Ушев, Венцислав Шишков, Златина Кръстева.СТУДИО 4 УШИ

СТУДИО 4 УШИ е приятелски кръг от художници, които работят в различни сфери на пластичните изкуства, дизайна, вътрешната архитектура, дигиталните изкуства и др. Това, което ги обединява като творци, е специалното отношение към класическите прийоми в изкуството. Основният им стремеж не е да правят съвременно изкуство, а да не правят временно такова. Важно за тях е търсенето на истински стойности в това, което правят, за което едно от най-съществените неща е диалога помежду им. От там идва и името, като формулировка на това, че да те чуват е също толкова важно, колкото и да слушаш, за което са нужни минимум 4 УШИ.

Студиото остава отворена общност, в която място има за всеки, който е на мястото си.Изложбата:

“РазЛичности” Vol.2може да видите до до 14 юли 2021 г. от 10:00 до 19:00 часа в Арт Галерия-НДК (без 8 и 9 юли).

Входът е свободен.


Текст: Fashion Inside

Снимки: Студио 4 уши

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени