Ретро Меркурий – започваме щателно разследване

x

И вие ли сте от хората, които чувайки „Ретрограден Меркурий“ си развалят настроението? Може би не, но тогава сте човек, който „не се занимава с небивалици“? Ако и това не е точно така, значи сте от хората, които се интересуват от астрология и знаят как да минат победоносно през този период. Поздравления, защото всъщност няма нищо притеснително! По-скоро това е време, което ви дава възможност по-лесно да се обърнете към всичко недовършено в живота си и да го подредите и приключите.

Все пак има някои важни подробности, които е добре да се знаят за най-добри резултати. Например – ако може, не се женете! Не лансирайте нов проект или продукт, а ако се наложи да подписвате договор – оставете си клауза, в която да пише, че имате право на предоговаряне, поне за възможните неща!

Вгледайте се в знаците, които животът ви разкрива. Има ли стара любовна история, която се завръща? Може би не сте се разделили добре, може би не сте казали всичко? А може би просто искате да се извините – е, това е най-подходящото време!

Имате да си оправяте вещи и шкафове? Гаражът чака да бъде почистен или имате неплатени сметки, заем? Това е моментът, в който ако сложите всичко на място, животът ви ще стане много по-приятен, а шансът бъркотията там да се случи отново е много по-малък.

Това са част от препоръките на астролозите, а ние започваме щателно разследване за детайлите. Ако и вие сте любопитни да разберете повече, предлагаме ви този наръчник, защото скоро отново е Ретрограден Меркурий!Може да откриете книгата тук. 

Снимка: Life Time Publishing

Текст: Fashion Inside

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Семпло, нежно, мадежко.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ