Ретро Меркурий – започваме щателно разследване

x

И вие ли сте от хората, които чувайки „Ретрограден Меркурий“ си развалят настроението? Може би не, но тогава сте човек, който „не се занимава с небивалици“? Ако и това не е точно така, значи сте от хората, които се интересуват от астрология и знаят как да минат победоносно през този период. Поздравления, защото всъщност няма нищо притеснително! По-скоро това е време, което ви дава възможност по-лесно да се обърнете към всичко недовършено в живота си и да го подредите и приключите.

Все пак има някои важни подробности, които е добре да се знаят за най-добри резултати. Например – ако може, не се женете! Не лансирайте нов проект или продукт, а ако се наложи да подписвате договор – оставете си клауза, в която да пише, че имате право на предоговаряне, поне за възможните неща!

Вгледайте се в знаците, които животът ви разкрива. Има ли стара любовна история, която се завръща? Може би не сте се разделили добре, може би не сте казали всичко? А може би просто искате да се извините – е, това е най-подходящото време!

Имате да си оправяте вещи и шкафове? Гаражът чака да бъде почистен или имате неплатени сметки, заем? Това е моментът, в който ако сложите всичко на място, животът ви ще стане много по-приятен, а шансът бъркотията там да се случи отново е много по-малък.

Това са част от препоръките на астролозите, а ние започваме щателно разследване за детайлите. Ако и вие сте любопитни да разберете повече, предлагаме ви този наръчник, защото скоро отново е Ретрограден Меркурий!Може да откриете книгата тук. 

Снимка: Life Time Publishing

Текст: Fashion Inside

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени