Време е за Божоле: Празникът на Младото Вино!
Не просто поредната дата в календара, а кулминация на една традиция, която от десетилетия пленява сърцата по целия свят. „Le Beaujolais Nouveau est arrivé!“
Не просто поредната дата в календара, а кулминация на една традиция, която от десетилетия пленява сърцата по целия свят. „Le Beaujolais Nouveau est arrivé!“
Има един много хубав израз: Три пъти за щастие. Ако обаче сте посещавали вече бутиковият ресторант Dieci, ще се съгласите с мен, че три пъти не стигат.
Без добавена захар, без излишни угризения, само сезонни съставки, които дават енергия, настроение и усещане за лекота. Как ви звучи?
Тенденцията при напитките за 2025 г. е ясна: безалкохолни моктейли, които са не само пълни с вкус, но и предлагат естествено ободряване.
Събрахме шест интересни факта, които ще направят Просеко още по-любимо. Неслучайно е най-продължителният съперник на шампанското.
Тук чашата за кафе не е просто порцелан, а произведение на изкуството, а ароматът на прясно изпечени зърна се смесва с уханието на висша мода и история.
За Великден освен (или вместо) козунак можете да приготвите морковена торта. Бързаме да кажем, че това не е сложна и времеемка трипластова морковена торта…
Разкошни бишкоти, разновидност на традиционните тоскански cantuccini (кантучини) с бадеми или biscotti di Prato, са хрупкави, ароматни и идеални за подарък.
5 рецепти с продукти, които лесно можете да намерите сега по магазините. Те ще внесат вдъхновение, разнообразие, удоволствие и витамини в деня и в диетата ви.
Горещите коктейли са магията, която превръща обикновената вечер в нещо специално. От уиски и бренди до шоколад и канела – всяка глътка е пътешествие.
Предлагаме три ароматни и уютни идеи за крем супи с някои от най-сезонните продукти – тиква, кестени и гъби. Насладете им се.
Коктейли с узо, за да разнообразите деня си и вкуса си, докато релаксирате край морския бряг и събирате тен и незабравими, ухаещи на цветя и плодове, спомени.
Ако имате достъп до зрели, сочни, сладки смокини, тази рецепта за свежа и вкусна салата ще ви стане любима моментално. И ще ви пренесе на красив гръцки остров..
Първоначално измислено предимно за гарниране на паста, днес италианците добавят различните видове песто в сандвичи, на пица и като сос към месо или риба.
Ето три много вкусни десерта, които се приготвят с череши. Изберете си един, запретнете ръкави и действайте, няма да съжалявате!
Очаквайте нашите отстъпки, промоции,
новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!
Елегантостта е в детайла.