Лимитираното M de MINUTY – розето на нашата пролет

x

Прованс е мечта, чувство, вкус, любов… Прованс е бутилка розе, розето е MINUTY…

Семейство Matton-Farnet притежава и управлява Château Minuty в продължение на повече от осем десетилетия и те бутилират онова, което може да се опише само като истинския дух на Сен Тропе. Там, заобиколени от защитаващи го гори и със зашеметяваща гледка към морето, най-добрите лозя в Кот дьо Прованс зреят, обсипвайки се с нотки на портокалова кора, дива ягода, червен касис и розов грейпфрут.



Вече три години, в началото на пролетта, Château Minuty ни изненадва с лимитирано издание на иконичното им вино M de MINUTY. И всеки път бутилката е с неповторима визия, пречупена през погледа на различни артисти, отразявайки техния вътрешен мир.

Тази  пролет не прави изключение, и ние с радост ще приветстваме отново цветните колаборации на любимото ни розе от Лазурния бряг с артистични личности, които интерпретират визията на M de MINUTY по уникален и завладяващ начин.



“Продължаваме по пътя ни към минимализма и чистотата “ с тази визуална концепция, от MINUTY този път избират да си партнират с младата френската художничка Madi.

Работата на Madi е същевременно уникална, интимна и нежна. Тя рисува, защото има нужда да се изразява визуално. Позволява на зрителя да оцени концепцията за личната вселена, освободена от всякакви граници, сякаш търси абсолютния мир, който може да постигне само с процеса на рисуване. Основните теми, които интерпретира са женски персонажи, сцени с животни, природа, хора, химери, цветя и природни елементи.



За колаборацията си с  M de MINUTY, Madi отново черпи вдъхновение от продата и красотата на Прованс, от чистите и естествени форми на пейзажа, от свежестта на полята, аромата на узрелите на слънце плодове, и полъха на морето. От желанието на хората да са в хармония със заобикалящия ги свят. Всички тези вълшебни краски и усещания, тя претворява върху новата лимитирана бутилка M de MINUTY, едновременно нежна и цветна, искряща и жива, давайки ни възможност сами да се докоснем да този магичен и ароматен свят, на който нямаме насищане.

За всички новости, и как да се сдобиете с ваша лимитирана бутилка, следете тук:

www.winebox.bg



Текст: Fashion Inside

Снимки: M de Minuty

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ