Оставете Louise Vuitton да ви води… по света

x


Като ще е пътешествие – да е запомнящо се. Като ще е пътеводител – да е на Louis Vuitton. Така насочваме вниманието ви към новите четири мегаполиса, които световната марка включи в колекцията на пътeводителите за 2017 година. Във фокуса на пътешественическите страсти са Сан Франциско, Тайпе, Лисабон и Амстердам. Те са само последните допълнения в луксозната колекция от пътеводители, които помагат на запалените пътешественици да опознаят градовете по света, както никога досега.Ако търсите различното изживяване, е просто необходимо поне да разгледате какво предлага Louis Vuitton. Освен хартиените варианти, създадени с помощта на известни личности, които показват неподражаемата енергия на всяко от местата, може да използвате и едноименното приложение докато пътувате единствено с телефона си.Дългогодишната традиция, започнала още през 1998 година, повелява на всеки 12 месеца компанията да представи своя уникален поглед към света, благодарение на своите пътеводители, които предлагат внимателно подбрани места за посещение.

В тях са включени не само най-известните и интересни точки, но са представени и последни тенденции и ценни препоръки за наистина запомнящо се изживяване във всяко от включените в колекцията кътчета по света.Мобилното приложение съдържа информация за 29 световни мегаполиса и хиляди адреси, които могат да са от полза на всеки пътешественик.

Специално за най-големите ентусиасти на изчистения лукс и пътуванията са създадени три сета, които включват в себе си по 15 пътеводителя. И както всички можем да се досетим, всеки детайл е изпипан, за да провокира онова неповторимо усещане за лукс, което само Louis Vuitton може да създаде.

Текст: Ивайла Влахова

Видео: Yuotube

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ