Известните домашните любимци на модните знаменитости

x

Животът на модните дизайнери и модели не е само лъскави партита, ревюта и скъпи дрехи. И те, както всички нормални хора, се вълнуват от ежедневни проблеми, харесват много от нещата, които харесваме и ние. И също като нас, те обожават домашните си любимци. Или пък не – като се замислим, може би им обръщат доста повече внимание, създавайки им профили във Facebook, Twitter и Instagram, пишейки статуси от тяхно име, публикувайки непрекъснато техни снимки, включително и селфита, разбира се.

 


 

 

 

 


 

Choupette Lagerfeld

Без да преувеличаваме, Choupette е най-известната котка в модния свят. Бялата принцеса на Карл Лагерфелд е най-голямата му любов и единственото живо същество, което допуска в постелята си. На нея той посвещава колекция аксесоари, за нея говори и във всяко свое интервю. Тя пък си има 37 хиляди последователи в Twitter – вие можете ли да се похвалите с такава цифра?

 


 

 

 

 


 

Сесил Делевин

Прохождаща звезда на четири лапи в модния свят. Акаунтът на зайчето в Instagram, собственост на Кара Делевин, се появи едва на 14 май, а вече има над 70 хиляди почитатели. За него не знаем много, освен че неотдавна се оказал в смъртна опасност, пропадайки в дупка в пода в офиса на Mulberry, докато стопанката му се отделила от него съвсем за малко. За щастие бил спасен, а ние му пожелаваме дълъг живот с много моркови.

 


 

 

 

 


 

Невил Джейкъбс

Някои хора считат бултериерите за агресивни и опасни, но не и Марк Джейкъбс. Съдейки по фотографиите в социалните мрежи, двамата делят една постеля и дори спят лице в лице. Невил обаче е най-сериозният звезден домашен любимец. Освен че има профил в Instagram, той дори работи и води своя колонка в Love Magazine. Забележително, не мислите ли?

Текст: Fashion Inside

Снимки: Büro 24/7

Вижте още:

Царството на котките се намира във Vogue

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността се крие в простотата…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ