СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 18.01.2021 – 24.01.2021

x


През тази седмица вие навлизате във важен период, през който можете да въздействате на финансовото си състояние, тази тенденция ще се съхрани през идния около месец.

От вас се изисква да бъдете по-инициативни в тази посока, така можете да стабилизирате доходите си, да откриете дългосрочни източници за печалба, дори и не всичко на този етап да се развива точно така, както искате или очаквате – вашите усилия ще имат своя резултат, който ще прораства и ще се развива и през идните седмици, месеци, а понякога и години.

През настоящия период – в по ярки краски разбирате какво застава на пътя между вас и вашите успехи, чисто финансови, но не само… Например – какво пречи на материализацията на ваши желания, които извират от сърцето ви. Нека анализи, които ескалират по един съвсем естествен начин да се превърнат в верен ориентир – какво трябва да промените, за да се справите с това предизвикателство, за да спрете евентуални пробойни, които точат ресурсите ви в лицето на конкретни хора или обстоятелства.

Повишени разходи през тази седмица са доста вероятни, част от тях ще бъдат изненадващи или непланирани, в оптимален случай – това ще бъдат полезни инвестиции в любими хора, пораснали деца, партньори и т.н.

А може би и собствен бизнес, ако имате такъв.

Все пак на този етап не е препоръчително да се поемат високи рискове, които касаят парични потоци, бъдете внимателни…

Венера все още е във вашия знак, така че продължава да ви закриля, вие може да разчитате на по-голяма подкрепа от страна на важни за вас хора или пък думите ви ще имат по-широка чуваемост, ще се появяват личности, които ще ви подават ръка, ще ви дават креативни идеи или ще одобряват вашите собствени и със съответните позитиви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С маратонки към офиса.

Ако сте пропуснали
Най-четени