СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 18.01.2021 – 24.01.2021

x


Вашата социална активност постепенно ще расте, вероятно и не без причина, а защото сте засипани от интересна или полезна информация, на която трябва да реагирате. Вие се намирате в период, през който може да проведете важни или определящи разговори, които ще определят вашето положение в колектив, позиции сред другите, предимно на работното място, но не само.

Може да ви се налага да преговаряте за интересите си и да ги отстоявате по-твърдо, но и стратегически, гъвкаво, да допуснете нещо ново и различно, което може да се изисква в служебните ви връзки, за да отговорите на нови изисквания и очаквания. Ако това е невъзможно, тогава може да прекратите трудови договори, взаимоотношения с някои колеги и т.н.

През тази седмица, че и през идния около месец – вашата социална активност, способност аргументирано да изказвате тезата си, идеите си, ще се превръщат в повод да очертаете по-добри перспективи на развитие, да постигнете успехи, да създадете връзки или да привлечете на ваша страна влиятелна опека, на която ще разчитате после дълго, до края на годината или години напред.

Възможно е в близкото ви обкръжение да се появи личност, която ви оказва силно въздействие, обсебва вниманието ви и се превръща в определящ фактор за професионалната ви реализация или осъществяване на вашите честолюбиви планове. Опитайте се да оздравите подобни контакти, дори и част от тях да изискват доза компромис.

Информационният поток е много усилен, показва ви бъдещи перспективи на развитие, в по ярки краски разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате и нека това да се превърне в причина да извършите своеобразна чистка на обкръжението си, това ще има оздравителен ефект – буквално и в по-широк смисъл.

Ежедневието на повечето от вас е доста напрегнато, изпълнено с ангажименти над средното ниво, може би и повишена конкуренция, понякога и недоброжелатели, които ще ви изненадват с поведението си, но е добре да избягвате конфликти, те могат да ви дестабилизират и е добре да го имате предвид.

Хубаво е да сте по-внимателни със здравето си, да не се претоварвате твърде, да вземете превантивни мерки. Не е лошо и да сте по-внимателни на пътя, вашият автомобил трябва да бъде проверен и да бъде в изрядно състояние…

В дома ви отношенията могат да се хармонизират, можете да разчитате на близките си и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ех, този вечен тренчкот!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ