Седмичен хороскоп Водолей 23.02.2015 – 01.03.2015

x

 

 

 


 

През настоящата седмица водите много емоционални и запомнящи се разговори, които ще оставят трайна следа в съзнанието ви. Някой от вас са на път да наредят сложен пъзел от възможности, но и скрити намерения, препятствия, които като сглобена картина, ще им даде яснота за бъдещето.

В позитивен вариант, сега имате шанс чрез дар словото си да намерите нови съюзници, приятели, хора, от които да извлечете ползи или удоволствия. Някой Водолеи ще срещнат любовта чрез спонтанна комуникация, бърз флирт.

Същевременно не всичко чуто ще е приятно. Разяснителните разговори до средата на март ще са крайъгълен камък, който е способен да преобърне начина ви на живот, бъдещи намерения, чрез вид прозиране на истина. Това може да е повод за сключване на нови договори, скъсване на стари контракти – в личен или професионален план.

До края на седмицата „ахилесова пета" е материалното ви положение. Възникват допълнителни разходи или други усложняващи фактори, изискващи точен разчет на бюджета. Като минимум – губите нещо ценно, ако не внимавате. Обърнете внимание на „сигналите", доста показателни са в тази сфера за първото полугодие на 2015г. Отстранете негативите – както знаем в началото винаги по-лесно се влияе на тенденциите.

В понеделник и вторник ви занимават лични или домашни приоритети и те намаляват активността ви или я изместват от професионалната ви реализация.

В сряда и четвъртък притежавате доза късмет.

През последните дни ежедневието е доста натоварено, ескалира напрежение, което можете да туширате, ако желаете и не се подавате на спонтанни и емоционални решения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е, личи си по усмивките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ