Седмичен хороскоп Овен 23.02.2015 – 01.03.2015

x

 

 

 


 

През първите три дни от новата седмица все още ще разполагате със значим ресурс, за да влияете на хората около вас и вие сами ще се убедите в това, особено във вторник и сряда. Информационният поток през тях е особено засилен, вие получавате интересни новини, полезни и/или приятни известия, подкрепа от приятели, колеги. Общуването с хора стоящи далеч от вас са способни да ви донесат стабилен просперитет, успешно се развиват въпроси свързани с пътувания, образование, преквалификация, преговори с авторитетни лица. Същевременно не бива да се забравя ,че Луната е намаляваща, така че е полезно да се осланяте само на вече доказани и верни ориентири.

Новолунието в четвъртък ще постави акцент върху онази зона в живота ви, която е извън контрола ви, повече ви натоварва, отколкото ви носи ползи или като краен вариант – изживяла е смисъла и ползата за бъдещото ви развитие. Полезно е да отстраните слабите звена през тези дни, всичко, което носи значима съпротива, натъква се на перманентни препятствия през идните две седмици е препоръчително да не бъде пренебрегвано, защото са „сигнали" за по-дългосрочни тенденции или по-сериозни проблеми, които могат да резонират в живота ви до август със съответните последици и/или натрупвания…

Така или иначе, периодът преди рожденият ви ден символизира приключване на житейски цикъл и е много подходящ за равносметки. Счита се, че онова, с което се разделите през него ще има повече оздравителен ефект.

В петък Марс – вашият покровител ще премине в Овен и постепенно ще покачи адреналина, ще ви тонизира, ще усили в пъти състезателния ви дух. Марс изисква инициативност, така че постоянно ще ви „бута" към нови и значими цели, идеи, планове, а енергийната програма, която ще създадете под нейно влияние ще се превърне в мощен импулс за трансформации, които ще се имплантират в начина ви на съществуване през следващите две години.

От събота към Марс ще се присъедини и Венера – малкото щастие и до средата на март ще ви закриля, ще ви надарява с по-голяма харизма, а и късмет. Няма да е преувеличено, ако кажа, че през това време най-верния път ще бъде и най-лесния. Не се опитвайте да „чупите стени с глава" – едва ли ще успеете, където не върви, може би и не бива, но звездите задължително ще ви компенсират с други, допълнителни шансове… следвайте попътния вятър, но и не прекрачвайте някой морални граници, провокирани от развихреното ви подсъзнание, внимавайте и ентусиазмът, кипящите емоции да не прераснат в агресия или да не излязат от контрол…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Райе за свежа визия в сряда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ