СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 01.05.2023 – 07.05.2023

x


През първата част от седмицата вие в значима степен ще разберете кои от вашите мечти са осъществими, те засягат вашите честолюбиви планове, отнасящи се приоритетно до кариерното ви развитие, обществено положение, а понякога и брачни връзки.

Добрата новина е, че влияете на тенденциите над обичайното, освен това се радвате на опеката на Венера, можете да използвате психологически, а понякога и по-хитър подход,  за да извоювате своеобразна победа. Можете да се възползвате и от варианти на развитие, „авариен изход“, ако се нуждаете от такъв, който ще материализира желанията ви, ще пази гърба ви, ще ви действа обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл. Пълнолунието от 5-ти май ще ви покаже какво трябва да оставите зад гърба си и с какво може да продължите напред, все едно прелиствате нова страница в живота си.

Някои от вас ще си върнат минал шанс, който касае професионалната реализация, друго ще се освободят от безсмислени дела, преди да продължат напред, можете да получите и награда за полагани от вас до този момент усилия.

Ако все пак не сте поели в правилна посока, ще се наложи да направите завой, образно казано, добрата новина е, че ще имате избор, алтернативи, поне в повечето случаи.

В любовта – с по-голяма лекота привличате внимание, печелите симпатии, възползвайте се по оптимален начин, за да хармонизирате или подобрите връзките си, ако желаете, ще можете…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изпълнете понеделник със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени