СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 01.05.2023 – 07.05.2023

x


През първата част от седмицата вие в значима степен ще разберете кои от вашите мечти са осъществими, те засягат вашите честолюбиви планове, отнасящи се приоритетно до кариерното ви развитие, обществено положение, а понякога и брачни връзки.

Добрата новина е, че влияете на тенденциите над обичайното, освен това се радвате на опеката на Венера, можете да използвате психологически, а понякога и по-хитър подход,  за да извоювате своеобразна победа. Можете да се възползвате и от варианти на развитие, „авариен изход“, ако се нуждаете от такъв, който ще материализира желанията ви, ще пази гърба ви, ще ви действа обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл. Пълнолунието от 5-ти май ще ви покаже какво трябва да оставите зад гърба си и с какво може да продължите напред, все едно прелиствате нова страница в живота си.

Някои от вас ще си върнат минал шанс, който касае професионалната реализация, друго ще се освободят от безсмислени дела, преди да продължат напред, можете да получите и награда за полагани от вас до този момент усилия.

Ако все пак не сте поели в правилна посока, ще се наложи да направите завой, образно казано, добрата новина е, че ще имате избор, алтернативи, поне в повечето случаи.

В любовта – с по-голяма лекота привличате внимание, печелите симпатии, възползвайте се по оптимален начин, за да хармонизирате или подобрите връзките си, ако желаете, ще можете…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени