СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП телец 01.05.2023 – 07.05.2023

x


През първата част от седмицата може да имате усещането, че парите буквално изтичат между пръстите ви, в оптимален случай това ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции, но все пак е полезно да се пазите от измами или някакви други въздействия, които ви нанасят щети.

Информационният поток е много усилен, може да ви се налага да се борите за интересите си, в повечето случаи чрез разяснителни разговори, преговори вие ще отключвате внезапни възможности пред вас. Вашата собствена и повишена социална активност могат да ви направят по-популярни и със съответните позитиви.

Неразяснени теми от миналото се възвръщат към вас, приемете случващото се като втори шанс, все едно се връщате в миналото, сега може да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди като преосмислите ваши решения, ако се налага.

Все пак е полезно да внимавате на кого се доверявате, ако има личности, които не са чак толкова открити или коректни, ще имате възможност да ги идентифицирате.

Пълнолунието акцентира върху вашите партньорски отношения. Така че през втората част от седмицата и особено на 5 май могат да ескалират важни събития, които са неотменяеми после.

Пълнолунието може да оздрави партньорските ви отношения, може да върне към вас партньор от миналото, ако той не е трябвало да напуска живота ви.

Но, ако с определена личност сте твърде различни, и съответно няма място в бъдещето ви развитие, тогава по време на пълнолунието това ще бъде по-видно от обикновено и със съответните последици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени