СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 02.11.2020 – 08.11.2020

x


Ежедневието на повечето от вас е натоварено над средното ниво и е изпълнено с перманентни изненади, това могат да бъдат допълнителни ангажименти, които да отхвърлите, предизвикателства, но и възможности.

През първата част от седмицата е най-добре да следвате естествения ход на събитията, за да реагирате по оптимално адекватен начин на случващото се и да съумеете да превъртате всичко във ваша полза.

Вашият покровител Меркурий се обръща в директно движение от 03 ноември, но ще ви фиксира силно върху тема, която е свързана с въпроси, които са близки до сърцето ви, дават ви възможност да разгърнете потенциала ви, също да спечелите от това, което най-много желаете и се отнася до финансова или морална подкрепа, съответно – сигурност, печалби и т.н. Ако в миналото са се натрупали позитиви, то през втората част на периода бързо ще започнат да набират скорост, да ви носят удовлетворение и т.н.

Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава приемете случващото се като право на втори опит да въздействате и да насочите събитията в една по-позитивна посока, ако това е невъзможно, тогава ще прелистите нова страница и ще получите други възможности през втората част на ноември.

Засега разбирате в по-ярки краски на кого можете да разчитате, кой ви подкрепя или ви нанася щети – буквално и в по-широк смисъл. Тези приоритети вече са ви известни, просто сега клонят към вид развръзки.

През втората част на седмицата все по-силно влияете на околните, ежедневието ви влиза в оптимално подходящ ритъм, така че да се докажете на работното място, да се издигнете кариерно, да подействате позитивно на социалния си статус, тази тенденция ще се усили и през следващата седмица.

На този етап не позволявайте чисто материални въпроси да застават между вас и любими хора. В друг случай си правите хладни равносметки, вероятно и не без причина, които ще преобразят определени контакти и ще ги направят по-реалистични.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ