СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 02.11.2020 – 08.11.2020

x


По правило имате широки възможности да въздействате и насочвате събитията, да постигате желания, да реализирате мечтите си. Звездите ще ви дават достатъчно шансове в тази посока, ще можете да разчитате и на доза късмет…

Въпреки всичко, когато става въпрос за взаимоотношения с околните, вие може да имате усещането, че те се държат по-непредвидимо и изненадващо от обикновено и нека това да се превърне в повод да отстраните евентуални слабости като си направите съответни равносметки.

Не е изключено да се възобновят стари въпроси, които касаят вашия дом, семейство и партньорски отношения…Това също могат да бъдат теми с место-живеене или недвижимо имущество. Каквото и да е – вие вече сте запознати с този казус, той само се възобновява и вие може да приемете случващото се като право на втори опит да въздействате и този път да получите по-добър резултат, успех и т.н.

Всички по-важни въпроси, които трябва да разрешавате, ги обсъждате с близките си и може да ви се налага да балансирате повече между вашите желания и тези на семейството ви например или да балансирате между лични и служебни приоритети.

В оптимален случай – намирате подкрепа от близките си, очертавате общ вектор на развитие и изчиствате евентуални различия, стига те да не са прекалено сериозни, тогава това ще бъде особено очевидно и със съответните последици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ