СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 02.11.2020 – 08.11.2020

x


Водеща тема за вас са партньорските отношения, лични или делови, като сега е най-удачното време да ги насочвате в една по-позитивна за вас посока.

През първата част от седмицата все още и в по-ярки краски, дори с елемент на изненада, ще се показват силни и слаби звена във връзките ви, така че да сте максимално ориентирани в собствения си подход, съответно да усилите позитивите и да отстраните евентуални негативи. В последно време вие се проявявате като достатъчно независими и креативни личности, които винаги могат да открият допълнителни или оригинални, нетрадиционни пътища към собствените ви цели и желания.

В друг случай – може да се изправите пред избор – до колко сте съгласни да правите компромиси със собствените си виждания и намерения, вие ще решите и нека да е в по-дългосрочна перспектива, без да губите по-дългосрочни перспективи на собственото си развитие от поглед.

През втората част на седмицата все повече хора застават на ваша страна, подкрепят ви, особено, ако се нуждаете от това… Популярността ви расте със съответните позитиви. Хубаво време да търсите и получавате подкрепа, нараства възможността да изчистите евентуални недоразумения между вас и ваш партньор, ако желаете…

В ежедневието се актуализират стари и неразрешени ангажименти, които трябва да отхвърлите. Може конкретна тема да фокусира силно вниманието ви и точно по този начин да се справите, да намерите решение за съответното предизвикателство.

В друг случай – това са въпроси от миналото, които касаят професионалната ви реализация, например повишени изисквания, променени условия на труд, договорености или пък недоразумения с по-възрастна и авторитетна фигура на работното ви място. Въпрос на избор е как ще реагирате, предизвикателствата са временни, показателни дали сте открили своето най-подходящо място, а последиците са дълготрайни, така че вие ще прецените как да действате…

Ако това не е вашето място, значи ще прелистите нова страница.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ