СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 04.03.2024 – 10.03.2024

x


През настоящата седмица мнозина ще сбъднат съкровено желание или ще осъществят цел, към която са се стремили дълго.

През втората част от периода в значима степен разбирате кои от вашите мечти са осъществени или пък са били илюзии.

През това време може да попаднете в плен на ярки мечти, някои от вас ще използват доста изобретателен и дори хитър подход, за да постигнат своето… Може да привлечете на ваша страна вид подкрепа, която да се окаже доста полезна. Собствената ви креативност и изобретателно ще е повод да направите ярко впечатление, за да се измъкнете от сложни ситуации или да ги превъртите във ваша полза. Въпреки всичко няма да сте автоматично предпазени от някои измами или подвеждане, на които сами можете да станете жертва. По правило вие сте доста находчиви и рационални, така че в повечето случаи ще успявате да се справите с някои неясноти, да избирате най-правилната за вас посока. Може да имате силна интуиция, да се пренесете в друг свят с ярки, цветни преживявания и с широко отражение.

Вашият покровител Меркурий е в Риби до девети март, Риби е двойствен знак – надарява с креативност, интуитивна прозорливост, но е и повод за измами, самозаблуди…, така че трябва да бъдете по-внимателни. Какво преобладава или от какво се възползвате във вашия свят – в значима степен ще разберете след 10 март, когато Меркурий ще премине в Овен. Символично това може да е своеобразно пробуждане от сън, прелистване на нова страница в живота ви.

На 10 март предстои новолуние, то ще ви даде право на още едно начало, вид обновление,  което касае кариерно развитие, обществено положение, но вече „с променени карти за игра“, образно казано, обновена обстановка около вас…

Любовта – тя е идеалистична, понякога скрита или нереалистична. Може да укрепите вашите отношения на път или да срещнете любовта на път.

Хора, стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, ви изненадват, способни са да променят вашия вектор на развитие, имайте го предвид и внимавайте на кого се доверявате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени