СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 04.03.2024 – 10.03.2024

x


Звездите ви дават възможност да надскочите успехите си, да разширите хоризонтите си на развитие като създавате и укрепвате връзки, които се превръщат в проводник на собственото ви щастие, вид удовлетвореност.

Евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционно обкръжение ще са повод за възможности, понякога и изненадващи, също ярки и запомнящи се емоционални преживявания, които могат да докоснат сърцето ви. Все пак е полезно да се пазите и от манипулации, подвеждане… В оптимален случай – узнавате тайни и се разделяте с илюзии.

Полезно е да бъдете внимателни при воденето на съдебни дела, оформянето на дългосрочни и дори международни документи, ако е възможно на този етап можете и да отложите, за да избегнете евентуални обърквания.

Демонстрацията на висока квалификация също ще ви дърпа напред и нагоре…

През настоящата седмица може да ескалират повишени разходи, в друг случай – полезно е да се пазите от повишена конкуренция, вид недоброжелатели, които са способни да ви нанесат щети. В оптимален случай – прекратявате контакти, които са ненадеждни,  предизвикват загуби…

Бъдете внимателни и при взаимодействието с финансови институции, налага се да сте изрядни при попълването на финансови документи.

В любовта – ескалират силни страсти, нека това да е повод да изчистите някои недоразумения като се доверявате на инстинктите си, стремите се да изчиствате евентуални различия с любим човек. В някои случаи това е невъзможно, връзката е ненадеждна или дори нелоялна, невъзможно е да се изчистят различията, тогава вие внезапно ще прекратите подобни контакти… Чудесно ви е било, ако всичко е наред между вас и вашия партньор,  ще можете да разчитате на същото и в бъдеще…

На 10-ти март предстои новолуние, което ще ви даде право на още един опит, да постигнете по-далечни и по-високи цели, които ще са ви полезни и през следващите месеци или ще определят вектор на вашето развитие за дълго.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени