СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 06.06.2022 – 12.06.2022

x


Вашият покровител Меркурий през тази седмица е много активен, подобно на него ще действате и вие.

Вероятно повечето от вас няма да афишират всичките си намерения, но това ще се оказва правилна стратегия, защото вие ще успеете стратегически да превъртите някои предизвикателства в полза и да спечелите от това чисто материални дивиденти,  финансова или морална подкрепа от страна на хора, които могат да сбъднат ваши съкровени желания, да способстват справянето ви с предизвикателства, които не са от вчера.

През втората част от седмицата вие действително ще имате шанс да спечелите нещо важно за вас, да превъртите предизвикателства в полза, може да получите своеобразна награда за усилия, които сте полагали до този момент. Меркурий е в Телец, освен всичко друго, така че вие няма да губите практичните си цели от поглед. Въпреки всичко ще трябва „да си пазите гърба“, особено, ако водите юридически дела, ескалирали са недоразумения между вас и хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл. Ако се придържате към законността, истината, тогава няма от какво да се притеснявате. Но ако това не е така, тогава пред вас могат да възникват всякакви спирачки, които ще трябва да преодолявате.

През втората част от седмицата нараства вероятността вие да разплетете сложен казус, да се справите с труден въпрос от миналото, но това ще бъде благодарение на собствените ви усилия, ораторски способности, които сега ще дадат своя резултат.

В любовта – тя се тества за здравина, ако отношенията ви не са стабилни, тогава сега рязко могат да се прекратят и със съответните последици. Може да узнаете тайни, да ревизирате чувствата си или пък да бъдете силно привлечени от нова любов, която на първо време няма да афиширате, защото съответната личност е твърде различна от вас или по други причини. Съмнително е, че подобни бързо и спонтанно започнали връзки ще бъдат устойчиви и надеждни, тази тенденция ще се съхрани и следващата седмица в различна степен…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

По роклите ще ни познаете.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ