СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 06.06.2022 – 12.06.2022

x


По-голяма част от събитията продължават да се движат предимно по инерция в живота ви. И така, следствие на усилия, които сте полагали до този момент, вие ще имате възможност  да преодолеете някакво предизвикателство, което пряко влияе на вашето финансово състояние. Ако в миналото вие сте се сблъсквали с противопоставяне на интереси, спорни въпроси с вашето обкръжение, хора които влияят на благополучието ви, тогава сега вие ще имате шанс да превъртите тези затруднения във ваша полза.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава вие ще прекратите контакти, които ви нанасят щети, буквално и в по-широк смисъл, понякога това дори мога да бъдат и приятелства, но вариантите са различни като самия живот… Околните през тази седмица могат да ви изненадват, може да получавате внезапни предложения, от които да се възползвате и които ще освежат и разнообразят, а могат да зададат и неочаквани нови перспективи на развитие.

В  известен смисъл може да се каже, че сега вие ще ,,отсеете сеното от плявата“ във вашите взаимоотношения, ще оставите в обкръжението си само онези, които са лоялни, на които можете да разчитате, останалите ще отпаднат, нерядко ще има и от двата варианта…

Партньорските отношения през тази седмица могат да бъдат стабилизирани, подобрени,  можете да преживеете интересни и приятни мигове с любим човек.

Чисто професионални въпроси може да остават на заден план, защото имате повече нужда от почивка или сте ориентирани към лични въпроси, намирате начин да избягате от рутината и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Семпло, нежно, мадежко.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ