СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 06.11.2023 – 12.11.2023

x


Все по-важна тема се превръща вашата професионална реализация,  от вас ще се изисква да проявявате повишена инициативност, креативност,  приспособимост,  за да превърнете някой предизвикателства във ваша полза,  за да получавате подкрепа,  която ще се превърне в повод да се справите с повишена конкуренция,  влияния,  които иначе можете да отчетете за извън контрола си.

До девети ноември вие се намирате в отличен период,  през който действайки стратегически,  водейки преговори,  демонстрирайки ваша висока квалификация или знания- вие ще имате уникален шанс да излезете победители в обективно сложна и предизвикателна обстановка.

От вас може да се изисква да бъдете по-внимателни към личности,  които се отчитат за недоброжелателни, действащи изненадващо или зад гърба ви… Ако определени хора действа така,  че ви дестабилизират, реакциите им са непредвидими,  това ще бъде ясен признак,  че вие трябва да се дистанцирате от тях,  за да не позволите да попадате в подобни ситуации и в бъдеще време.

Стратегия,  която проявите сега- ще има дългосрочно отражение върху  успехи на работното място, бъдеще перспективни развитие, които касаят кариерното ви израстване.

Препоръчително ще бъде да сте по-внимателни и към здравето си,  да не се натоварвате твърде,  може би да се вслушвате във физическото си състояние, да вземете превантивни мерки,  да се дистанцирате от хора и обстоятелства,  които имат вредно въздействие върху вас,  буквално и в по-широк смисъл.

Звездите ви дават възможност да надникнете в по-далечното бъдеще,  за да видите на кого или какво можете да разчитате,  какво трябва да оставите в миналото,  за да просперирате в чисто професионален аспект  или пък да бъдете по-здрави… Точно сега е подходящо да  пренаредите приоритетите си по важност,  да обновите нещо в ежедневието си.

Мнозина ще реагират спонтанно на това,  все повече ще обръщате поглед  към възможност да делегирате отговорности, и да си сътрудничите, за да сте по-спокойни, а не толкова натоварени…

В друг вариант- през втората част от седмицата  ще намирате все повече време за партньори, за развлечения, които ще ви разтоварят и ще имат позитивен ефект на различни нива,  дори и върху собственото ви самочувствие.

Меркурий,  вашият покровител навлиза в Стрелец на 10 ноември  и ще ви направи по- рискови,  ще усили  ваш огнен темперамент или подобни качества от вашия характер,  вие все по-трудно ще правите компромиси,  особено с хора,  които не подкрепят честолюбивите ви планове…

Може да се сблъсквате с някой истини, които касаят кариерното ви развитие, социален статус,  който е като скачени съдове за партньори лични или делови,  това ще ви накара да направите някакъв избор  или ще ви даде достатъчно голяма яснота.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени