СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 06.11.2023 – 12.11.2023

x


Важна или водеща тема за повечето от вас  си остават сърдечни връзки- с ваш партньор или пораснали деца,  ако имате такива.

През първата част от седмицата можете да проведете доста конструктивни разговори,  които да изчистят евентуални недоразумения,  които да укрепят връзките ви,  чувствата и привързаността между вас.

През това време може да чуете и да изкажете думи,  които да докоснат душата и сърцето,  да се превърнат в повод за приятни преживявания,  трансформиращи събития.

Въпреки всичко,  понякога може да имате усещането,  че около вас и около вашите близки ескалират промени,  напрежение,  на което трябва да отговорите,  за да канализирате тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас посока.

Ако забележите,  че статуквото не може да бъде съхранено,  че е дошло време вашите отношения да бъдат надградени, обогатени,  за да прогресират,  а не обратното,  тогава точно сега- вие трябва да реагирате,  да използвате креативен и изобретателен подход,  така че действително да освежите съответни контакти  или да намерите начин да се справите с евентуални различия. Даването на повече свобода и в един по-широк смисъл,  разбирането на гледна точка различна от собствената- винаги има полезен ефект.

Все пак,  ако в някои връзки разногласията са твърде големи,  тогава те ще бъдат прекратени,  но в такъв случай няма за какво да съжалявате.

Околните могат да ви изненадват,  понякога това дори могат да бъдат ваши приятели, но случващото се ще ви помогне да си „сверите часовника“,  образно казано.

През втората част от седмицата ежедневието ви става все по-натоварено  от ангажименти,  но и продуктивно.

Оформят се възможности да хармонизирате и подобрите семейната среда, в повечето случаи- тук ще откривате най-много спокойствие и разбиране  през следващия около месец.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени