СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 06.11.2023 – 12.11.2023

x


Водеща тема за вас продължава да бъде партньорски отношения, лични или делови.

През първата част от периода вие можете да проведете доста конструктивни разговори, които да оздравят връзките ви и то в по-далечна перспектива.

Това е съществен шанс,  от който можете и трябва да се възползвате на фона на някой други ескалиращи недоразумения, напрежение,  понякога и с елемент на изненада.

Оценете евентуални слаби звена,  отстранете първопричините, ще можете,  защото се радвате на добронамереност и разбиране от страна на любими хора или такива,  които влияят на вашето щастие,   просперитет.

Припомням,  че вие сега задавате тенденции във вашите връзки,  които ще прорастват дълго за следващите месеци,  а може и години. От тази гледна точка е препоръчително да избягвате конфликти,  които могат да предизвикат отчуждение,  а в неприятна форма- раздяла.

Припомням,  че в повечето случаи можете да влияете на случващото се над обичайното, може да го сторите, ако желаете разбира се.

Ако в някои случаи различията са твърде големи,  тогава ви е рязко ще прекратите отношения, които нямат място във вашето бъдеще.

До 8-ми   ноември Венера, вашата покровителка е в Дева,  а след това преминава във Везни,  така че през втората част от седмицата вашата критичност ще се замени  от желание за по-висока социална активност, комуникативност, ще се усилят вашите амбиции, склонност към сътрудничество,  за да спечелите,  за да се представите оптимално добре на работното място,  за да защитите интересите си… Такива шансове ще ескалират през последните дни на периода и ще се усилят през следващата седмица,  така че вие ще получите реален шанс да спечелите нещо важно за вас или да повишите доходите си.

Всичко това може да се случи на фона на повишена конкуренция,  понякога и недоброжелатели, които можете да елиминирате  чрез вашите собствени непредвидими реакции, креативност,  изобретателност. Все пак е препоръчително да се пазите и от прекалена спонтанност, за да не предизвикате обратен от желания или очакван резултат.

През последните дни от седмицата в по-ярки краски виждате- кой подкрепя честолюбивите ви планове  или се явява по-скоро като спирачка, която трябва да преодолеете…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени