СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 08.04.2024 – 14.04.2024

x


Седмицата стартира с новолуние, което е със слънчево затъмнение, така че то има широко отражение и като минимум за идното полугодие.

Голяма част от случващото се сега в живота ви eскалира по външни причини, а от вас се изисква да реагирате, да направите избор, все едно сте на житейски кръстопът, а вие трябва да предпочетете посока, според която ще се развивате в бъдеще.

Важното е, че имате избор…

В този процес може да се наложи да оставите нещо в миналото, което е изживяло своето време или вече ви действа деструктивно. Ако нещо иска да остане зад гърба ви, не се опитвайте да го задържате, едва ли ще успеете или пък ще ви струва скъпо.

От друга страна, някои от вас ще могат да си върнат хора и обстоятелства, които не е трябвало да напускат живота ви. Не е нужно да бъдете кой знае колко активни в този процес, а по-скоро да следвате тенденциите, внезапни шансове или друг тип събития, които могат да преобразят вашите перспективи на развитие.

Самите вие ще сте склони да преосмислете случващото се, може би стари решения, така че да не попадате вече в ситуации, които не ви носят удовлетворение. Ще градите стратегии,  ще показвате само една малка част от онова, което истински чувствате, желаете, от вашите намерения, но така ще ги осъществите и по-лесно.

Желанието ви за свобода и промяна ще са значими, вашата креативност и изобретателност ще растат, вие интуитивно ще действате така, че вашият живот да прогресира, така че да се освободите от всичко задържащо, неудовлетворяващо.

През настоящия период около вас ще има личност, която ще ви оказва силно въздействие, на която ще можете да разчитате. Ценете високо подобни личности или съзнателно и целенасочено укрепвайте подобни връзки.

Вашият авторитет расте или шансове да наложите мнението си в колектив, да заемете по престижни обществени позиции.

Колкото сте по-инициативни в това направление, толкова по-значими резултати можете да постигнете.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени