СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 10.04.2023 – 16.04.2023

x


От 11-ти април Венера ще транзитира през вашия зодиакален знак и ще остане в този сектор до седми май.

През цялото това време вие ще можете да разчитате на опеката на тази планета, така че с по-голяма лекота ще привличате внимание, симпатии.

Популярността на повечето от вас ще расте и вие ще можете да заемете по-престижни обществени позиции, може да се сдобиете с благодетел или да привлечете на ваша страна влиятелна или власт-имаща личност.

Ценете високо хора и обстоятелства, които сега ви подкрепят, те ще изиграят ролята на мост към собствените ви успехи и сбъднати мечти. Заслужава се да бъдете социално по-активни, и да общувате с повече хора, за да не пропуснете определени шансове.

Въпреки всички позитиви, вие може да се сблъскате и с някои предизвикателства, които ще тестват за здравина вашата устойчивост, всичко, което сте постигнали до този момент.

В по-ярки краски ще набележите какво застава на пътя ви, така че да осъществите честолюбивите си планове, така че да имате по-добър социален статус и дори репутация.

Ако установите някои препятствия или предизвикателства, препоръчително е да ги отстраните своевременно, да не ги пренебрегвате, защото те може да се превърнат в сериозна спирачка в бъдеще.

Ако не можете да прескочите дадена трудност, ако има такава, ако тя е като стена, тогава трябва да помислите дали да не я обиколите, образно казано, все пак всеки един ще си изгради своя собствено стратегия…

Вие ще осъществявате по-лесно намеренията си, ако не афиширате всичките си идеи и мисли, а оставите и нещо по-повърхността, използвате и за хитрост.

През настоящата седмица може да материализирате желанията си, може да откриете паралелни, допълнителни източници за печалба.

Любовта – на този етап е на заден план, защото сте концентрирани върху други приоритети, но все пак въздействието ви върху отсрещната страна е значимо и можете да се възползвате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изпълнете понеделник със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени