СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 11.09.2023 – 17.09.2023

x


Вие се намирате в период, през който създавате и укрепвате важни за вас връзки, може да се приспособявате към нова среда доста успешно или пък звездите ви дават шанс да подобрите ваши обществени позиции, да наложите авторитета си в колектив или пък да привлечете вид опека, ако се нуждаете от това.

Информационният поток е много усилен, общуването в повечето случаи е проводник на възможности и положителни промени в живота ви. Може да получавате известия и предложения, които да обновяват и преобразяват в положителна посока бъдещи перспективи на развитие. Чувате новини, които ви изненадват или са проводник на внезапни шансове, отстраняване на някои препятствия, ако е имало такива, така че е по-лесно да осъществите ваши идеи и желания.

Ако в близкото минало някои договорки са се отлагали, заплануваното се обърквало, ето че сега и особено след 15-ти септември, когато Меркурий се обръща в директен, всичко набира скорост в избрано или предпочитано от вас направление. Вашите идеи ще се реализират по-лесно, думите ви имат чуваемост над обичайното…

На 15-ти септември предстои Новолуние, което ще е повод за обновяване или заздравяване на важни за вас връзки, договори, ако това ви интересува. Можете да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите на кого и в каква степен можете да разчитате. Разделяте се с илюзии, узнавате тайни, ако е имало такива. Хора, стоящи далеч от вас, понякога са повод за тревога или недоразумения, можете да се справите с това като използвате интуитивен или психологически подход.

Периодът е чудесен да надградите, обогатите партньорски отношения, да изчистите евентуални недоразумения, ако е имало такива. Между вас и вашия партньор ескалират силни чувства, страсти, чудесно би било, ако се възползвате от тази мощна енергия, така че да задълбочите още повече привързаността един към друг – с разбиране и съпричастност, мнозина ще реагират точно така.

Постепенно се разрешават и въпроси, които се отнасят до финансовото ви състояние, ще имате на кого да разчитате и в това направление, ако се нуждаете от това…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени