СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 11.09.2023 – 17.09.2023

x


Вие се намирате в период, през който създавате и укрепвате важни за вас връзки, може да се приспособявате към нова среда доста успешно или пък звездите ви дават шанс да подобрите ваши обществени позиции, да наложите авторитета си в колектив или пък да привлечете вид опека, ако се нуждаете от това.

Информационният поток е много усилен, общуването в повечето случаи е проводник на възможности и положителни промени в живота ви. Може да получавате известия и предложения, които да обновяват и преобразяват в положителна посока бъдещи перспективи на развитие. Чувате новини, които ви изненадват или са проводник на внезапни шансове, отстраняване на някои препятствия, ако е имало такива, така че е по-лесно да осъществите ваши идеи и желания.

Ако в близкото минало някои договорки са се отлагали, заплануваното се обърквало, ето че сега и особено след 15-ти септември, когато Меркурий се обръща в директен, всичко набира скорост в избрано или предпочитано от вас направление. Вашите идеи ще се реализират по-лесно, думите ви имат чуваемост над обичайното…

На 15-ти септември предстои Новолуние, което ще е повод за обновяване или заздравяване на важни за вас връзки, договори, ако това ви интересува. Можете да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите на кого и в каква степен можете да разчитате. Разделяте се с илюзии, узнавате тайни, ако е имало такива. Хора, стоящи далеч от вас, понякога са повод за тревога или недоразумения, можете да се справите с това като използвате интуитивен или психологически подход.

Периодът е чудесен да надградите, обогатите партньорски отношения, да изчистите евентуални недоразумения, ако е имало такива. Между вас и вашия партньор ескалират силни чувства, страсти, чудесно би било, ако се възползвате от тази мощна енергия, така че да задълбочите още повече привързаността един към друг – с разбиране и съпричастност, мнозина ще реагират точно така.

Постепенно се разрешават и въпроси, които се отнасят до финансовото ви състояние, ще имате на кого да разчитате и в това направление, ако се нуждаете от това…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени