СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 12.02.2024 – 18.02.2024

x


На този етап вие демонстрирате ярко и индивидуално мнение, така че често ще играете ролята на „непредвидим играч“, който изненадва другите, превръща се в проводник на внезапни промени за себе си и за другите…

Перманентно ще расте желанието да се дистанцирате от хора и обстоятелства, които ви натоварват, не ви носят удовлетворение… Така вие постепенно ще прелистите нова страница, тази тенденция в различна степен ще продължи и през следващата седмица.

По различни поводи се чувствате достатъчно свободни, независими, така че да направите своеобразен избор.

Все повече расте желанието или необходимостта да разчупите статуквото, да излезете извън границите на познатото и традиционното. Сега вие действително ще имате шанс да надскочите успехите си като демонстрирате висока квалификация, пътувате, общувате с  влиятелни и власт-имащи личности, привличате на ваша страна нови хора.

Евентуални пътувания или общуване с хора, които са стоящи далеч от вас, могат да преобразят живота ви.

Ако ви се налага да водите съдебни битки, тогава е препоръчително да бъдете по-внимателни, да проучвате в дълбочина определени казуси, така че да се предпазите от неприятни ситуации.

В любовта – можете да извършите положителни трансформации, сега партньорските отношения се преобразяват и това може да е в напълно позитивна за вас посока, ако имате обща визия за бъдещо развитие, подкрепяте се взаимно, включително и по съвсем практични въпроси.

Мнозина извоюват трудна победа, тя не е случайна, а следствие на усилия, същевременно може да е дълготрайна или с широко отражение.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно – лежерно.

Ако сте пропуснали
Най-четени