СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 12.02.2024 – 18.02.2024

x


Повечето от вас се намират в силно трансформиращ период, който може да се отрази на различни нива от живота, както в личен, така и в чисто финансов аспект.

Обединяващо правило е, че е крайният резултат много зависи от това какви връзки имате с ваши партньори, лични или делови, хора, които въздействат на вашата материална сигурност или  бъдещи перспективи на развитие.

Не е изключено да ескалират силни страсти, които ще провокират разговори, равносметки, стигане до дъното на истини и нека това да има позитивен, оздравяващ ефект, все едно се намирате на прага на житейски кръстопът, трябва да направите избор, така че да определите посока, която ще максимално позитивна, обогатяваща за вас, буквално и в по-широк смисъл.

Вие може или трябва да обединявате усилия с онези, за които усещате, че са надеждни, лоялни, допринасят за вашия комфорт.

Прекратяване или усложняване на някои контакти може да доведе до загуби… Препоръчително е да се пазите от конфликти, които могат да ви нанесат щети.

Внимавайте на кого се доверявате и допускате до себе си, това ще определи много…

До края на седмицата повечето от вас още разчитат на доброжелателност и разбиране от отсрещната страна, които са над обичайното. По друг начин казано – сега е отлично време, през което можете да укрепите важни за вас връзки, партньорски отношения, това ще има важно значение и е хубаво да не пропускате някои шансове, които утре може и да утекат.

Евентуални пътувания, обсъждане на бъдещето допълнително ще укрепват взаимоотношенията.

Все по-важна тема се превръща материалното ви състояние, подходящо е или е препоръчително да създавате или стабилизирате контакти, които ще са ви полезни.  Понякога това ще расте като изискване от външни фактори.

Някои от вас може да попаднат в ситуации, в които се налага да се справите със спорни въпроси, включително уреждане на наследства.

Подходящо време да ликвидирате дългове, а не да създавате нови, може би да оставите нещо за гърба си, което ви тежи.

Взаимодействието с данъчни и финансови институции трябва да е особено внимателно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени