СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 13.05.2024 – 19.05.2024

x


Социалната активност на повечето от вас ще расте, така че вие може да привлечете внимание, опека от влиятелна личност, покровител… Стига да искате все ще има на кого да разчитате, ако искате да обедините усилия с хора, с които ще си бъдете взаимно полезни, това ще се случи… Преговаряйте за интересите си, привлечете на ваша страна личност, която може да разшири хоризонтите ви на развитие.

Не са изключени и приятни изненади, предложения, от които можете да се възползвате.

Някои от вас ще заемат нови и по-престижни обществени позиции, ще се радват на популярност,  по-широка подкрепа от страна на колектива, в който съществувате – общо.

Част от шансовете сами ще застават на пътя ви, но други е препоръчително вие да инициирате.

Пътувайте, общувайте с хора извън традиционното обкръжение, демонстрирайте ваши качества и интелект, и може да получите, резултати, на които ще разчитате през следващите месеци и дори години.

Ако настоящата позиция не ви удовлетворява, тогава сега е подходящо да я промените, така че да намерите по-благоприятна за вас обстановка, където получавате подкрепа и одобрение.

През втората част от седмицата е полезно да се пазите от конфликти, понякога това може да е борба на интереси, вид надмощие… Защитавайте тезата си аргументирано, странете от личности,  избягвайте конфликти, които могат да ви нанесат щети, изградете си оптимално правилна стратегия при подобна комуникация.

В любовта – сега е подходящо да оздравите сърдечни връзки като мечтаете, пътувате, проявявате висока социална активност, допускате нещо ново и различно, което ще освежи и разнообрази отношенията, за да ги скрепи. Понякога това може да се изисква и по външни причини.

Ако сте сами, тогава едно приятелство може да прерасне в нещо повече.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени