СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 15.01.2024 – 21.01.2024

x


Намирате се в силно трансформиращ период, който влияе на вашето кариерно развитие,  финансово състояние, по-далечни перспективи на развитие.

Всичко това е като скачени съдове за ваши партньори, лични или делови, разрешаване на евентуални наследствени казуси, а може и взаимодействие с финансови и държавни институции. Всичко това търпи някакво преобразувание, което трайно ще обнови вашия живот. Може да направите смели стъпки, да постигнете резултати, които да „циментират“ вашите успехи за дълго, а това да се отрази на вашето обществено положение. Приключват едни възможности, така че мога да ескалират развръзки и да получите желаното… Например, може да уредите наследствени дела, може да влезете в дългосрочно и качествено съдружие, може да инвестирате или да получите значима помощ от държавни и финансови институции… Сега е време да постигнете голяма част от онова, към което сте се стремили дълго или то губи давност и смисъл.

През втората част от седмицата отправяйте поглед към бъдещето, а не само настоящето, може да има причини за това, които се коренят в покачващите се амбиции или пък външни фактори, които подсказват, че някои цели ще ги постигате като отделяте повече време внимание.

През следващите дни и месеци все по-важна тема ще се превръща необходимостта да разчупите статуквото, да разширите хоризонтите си на развитие като общувате с нови хора и извън традиционното обкръжение, като пътувате, увеличите квалификацията си или пък се преместите. Вашата собствена интуиция, както и текущи шансове, ще ви показват вярната посока.

Партньорските отношения – повечето от вас се радват на добронамереност и разбиране от отсрещната страна, все пак периодът е подходящ или изисква да изчистите някои недоразумения, особено, ако забелязвате, че човекът до вас не подкрепя ваши високи и честолюбиви планове.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени