СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП рак 15.01.2024 – 21.01.2024

x


Предстоящата седмица е много важна за вашите партньорски отношения и вие може да преминете през своеобразен катарзис, чрез който да укрепите взаимоотношенията си, да изчистите евентуални недоразумения, да проведете разяснителни разговори или да споделите, чуете нещо, което има широко отражение.

Възможни са ярки, запомнящи се моменти, хубаво е да се възползвате по оптимален начин от възможността, от „момента“, който може да се окаже силно преобразуващ, а вие трябва да насочвате тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас посока.

Сега можете да „циментирате“ отношението си чрез взети решения, които имат подобен ефект и като мечтаете за по-далечното бъдеще…

Може да пътувате, да проявявате по-висока социална активност, да общувате с влиятелни и власт имащи личности, включително такива, които са извън близкото или традиционно обкръжение, всичко това ще се превръща в проводник на шансове, така че да надскочите успехите си.

Чудесна седмица да се сдобиете с по-голяма популярност, да попаднете под нечия опека,  да създадете и да укрепите връзки, които ще допринесат за благоденствието ви.

Ежедневието ви може да е извън обичайния ритъм поради допълнителни ангажименти, изисквания от околните или евентуални пътувания. Нека това да се превърне в повод да пренаредите делата си по важност.

През втората част от седмицата навлизате в силно трансформиращ период, който може да изисква да направите някакъв избор, а всичко това ще се отрази на финансовото ви състояние, на онова, което имате – общо. През следващите дни и дори месеци вие можете да забогатеете вследствие на подкрепа и одобрение от страна на хора и институции, които влияят на благоденствието ви. Съзнателно и целенасочено е препоръчително да укрепвате контакти, които допринасят за по-добрия ви социален статус и да избягвате конфликти,  които могат да ви навредят. Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и важни за вас хора, ще можете да разчитате на същото и в бъдеще.

Евентуални конфликти или дори прекратяване на връзки ще бъдат окончателни или вече нищо няма да е същото, но ще се прекратят само онези, които нямат място в бъдещето ви развитие и така няма за какво да съжалявате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени