СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 17.07.2023 – 23.07.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което засяга вашето финансово състояние, онова, което имате – общо.

Подходящо време да зададете едно голямо ново начало, което ще ви действа обогатяващо. За това ще ви помага придобит опит и авторитет, шанс да направите пробив в кариерното си развитие и като демонстрирате вашите качества.

Понякога може да се налага да използвате интуитивен и дори хитър подход, за да извлечете ползи в обективно по-сложни и предизвикващи ситуации.

Не е изключено да ви се налага да прекратите отношения или договори, които ви нанасят щети.

В друг случай – може да попаднете в ситуация, която много прилича на конфликт на интереси. В този случай може да ви се налага да направите компромис или да жертвате едно, за да придобиете друго и по-ценно за вас… Вие ще прецените внимателно и според онова, което най-много желаете и си струва да задържите.

Периодът не е подходящ да взаимодействате активно с финансови и държавни институции, така че, ако е възможно на този етап от сложете.

Почти през цялата седмица ескалират разяснителни разговори, в които можете да узнавате тайни, но все пак е добре да не се предоверявате на всеки и да си пазите гърба от евентуални интриги.

Определена личност от вашето обкръжение се колебае доколко да ви подкрепи или да излезе от живота ви, възползвайте се, за да наклоните везните във ваша полза.

В дома и семейството ви, в най-близката ви среда на съществуване може да ескалира известно напрежение, нека това да е повод да намерите решение, а може би и да се захванете с дела, които ще подобрят комфорта ви на съществуване, например това могат да бъдат ремонти или пък нещо друго…

Концентрирайте се върху цели, които ще ви действат стабилизиращо, които са ви действали по подобен начин и в миналото, които са доказано сигурни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени