СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 18.03.2024 – 24.03.2024

x


През настоящата седмица мога да ескалират много важни събития, своеобразни развръзки, които касаят вашето кариерно развитие, социален статус, обществено положение.

Повечето от вас ще получат награда за положени от тях до този момент усилия или пък това са успехи, към които сте се стремели като минимум през изминалото полугодие.

През втората част от седмицата вашата социална активност и борбеност ще нараснат в значима степен. Причините за това мога да бъдат различни, например – в обкръжението ви могат да се появят личности, които ви стимулират, амбицират, подават ви ръка при нужда.

Някои от вас ще получат вид помощ от влиятелни и власт имащи личности, особено, ако се нуждаете от такива.

Вашата популярност перманентно ще нарасне, а вие ще получавате все по-широко одобрение от колектива, в който съществувате, вследствие на собственото ви конструктивно поведение, знания и квалификация, комуникативни умения и убедителност, които ще демонстрирате.

Отличен период да създавате и укрепвате връзки, които ще се превръщат в мост към вашите собствени успехи.

Евентуални пътувания, общуване с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, ще се превръщат в проводник на шансове, така че да разчупите статуквото, да надскочите постижения до този момент, да разширите хоризонтите си на развитие.

Добре се развиват въпроси, които касаят уреждане на документи, сключване на дългосрочни договори, ако това ви интересува.

Любовта е на заден план, изместена от високи и честолюбиви планове, в друг случай – привличате партньор, на когото можете да разчитате морално и материално.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени