СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 18.03.2024 – 24.03.2024

x


По различни поводи вашият поглед ще бъде устремен към по-далечното бъдеще и така е правилно, защото това ще ви помогне да изберете най-вярната посока за вас като сглобите една цялостна картина, която няма да ви позволи да се изгубите.

Това е чудесен период да се докажете в колектива, в който съществувате, да получите подкрепа от страна на благодетели, влиятелни или власт-имащи личности, от хора, които влияят на бъдещи перспективи на развитие, че и на финансови амбиции.

През настоящия период се оформят шансове вие да повишите доходите се, да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват.

Всички ваши постижения преминават през вид одобрение, така че е препоръчително съзнателно и целенасочено да се ориентирате в посока полезно сътрудничество, вид одобрение, които ви действат обогатяващо.

Може да разчитате на отлично взаимодействие с финансови или държавни институции,  възползвайте се, ако това ви интересува.

През втората част от периода вашите амбиции растат, това ви мобилизира, усилва собствената ви инициативност и оформя шансове да направите пробив в избрано от вас направление.

Любовта – можете да я стабилизирате и обогатите като обсъждате с вашия партньор по- далечни перспективи на развитие. Ако пътувате, това също ще укрепва привързаността и близостта между вас.

Ако сте сами, тогава можете да срещнете любовта на път.

При всички случаи – хора, стоящи далеч от вас, могат да обсебват вниманието ви, вие ще прецените как да реагирате.

Понякога може да ви изглежда, че истинското щастие е по-надалеч или пък се изисква повече търпение, дори време, за да го реализирате в пълна степен и на практика може да е точно така.

Успявате да видите вид истини, а това винаги е полезно, насочващо…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени