СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 19.02.2024 – 25.02.2024

x


Около вас може да има личност, която силно да ви амбицира,  мобилизира,  така че да действа позитивно на вашите бъдещи перспективи на развитие,  защото има на кого да разчитате или от кого да вземете пример.

Понякога това дори мога да бъдат повишени изисквания  или конкуренция,  но пак така да има своеобразен енергизиращ  ефект.

Желанието ви да израстете кариерно,  да се справите с някои предизвикателства,  да преобразите живота си в позитивна посока също ще се превръща в повод  за повишена инициативност.

През настоящата седмица вашата социална активност ще расте,  а вие ще имате възможност да заемете лидерски позиции в колектив,  да утвърдите авторитета си сред другите  или пък да попаднете под нечия опека,  да разчитате на влиятелна личност,  която ще допринесе за вашето собствено израстване.

Струва си да бъдете по инициативни в това направление и може да го постигнете резултати,  на които ще можете да разчитате през следващите месеци и дори повече.

Хубаво е да се пазите от конфликти,  които могат да ви разминат с някой очаквания или поне е препоръчително да си избирате внимателно  противниците , с които влизате в своеобразни битки.

В любовта- може да имате усещането,  че човека до вас е малко по-взискателен или нетолерантен,  а вие трябва да отговаряте на неговите очаквания,  нека това да се превърне в стимул да намерите път един към друг в пълна степен и да изчистите евентуални различия,  ако има такива.

На 24 февруари предстои Пълнолуние, което ще освети ваши сърдечни връзки или отношения с личности, които влияят на бъдещото ви развитие. Отстранете слабости, усилете позитиви, това ще има широко отражение, ще определи тенденции и като минимум за идните около две седмици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени