СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 19.10.2020 – 25.10.2020

x


През първата част от седмицата звездите ви подкрепят в намеренията, желанията да скрепите връзки, лични или делови, да заемете по-добри позиции в колектив. Това не винаги ще е лесно, ще се изисква често повишена адаптивност, може би компромиси, но способността ви да реагирате точно по този начин ще ви помогне да се справите с това предизвикателство.

При някои от вас ескалират по-изострени конфликт на интереси или пък повече от всякога сте склонни да анализирате кой ви носи загуби – буквално и в по-широк смисъл,  на кого можете да разчитате… Това може да се превърне в повод да разчистите обкръжението си, съответно да премахнете злотворни връзки и да укрепите други, значими за вас.

Вие трябва да се пазите от контакти, които могат да ви нанесат щети, това може да е и повишена конкуренция. Каквото и да е обаче, препоръчително е да наблегнете на дипломацията, за да избегнете някои негативи и усложнения сега или в бъдеще.

Мнозина намират, че техният дом, семейство е тяхната крепост и могат дори да подобрят най-близката си, семейна среда на съществуване.

Слез 23 октомври все по-важна тема се превръща професионалната ви реализация, навлизате в период на промени в този сектор от живота ви, част от тях ще бъдат с елемент на изненада, не е задължително тя да е негативна, но все пак, ако набележите слаби звена, особено през последните дни на тази седмица и през следващата, препоръчително е да ги отстраните бързо, своевременно, за да не позволите да ви дестабилизират.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ