СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 19.10.2020 – 25.10.2020

x


Повечето от вас използват като „оръжие“ своите комуникативни умения, убедителност, чар и дипломатичност в общуването и това се превръща в много полезен отдушник за напрежение, възможност да привлечете на ваша страна полезна подкрепа, да изчистите недоразумения, да скрепите връзки, самите вие да получите приятни, полезни предложения, известия и т.н.

На този мнозина изпитват вътрешно безпокойство или тревожност, която им показва базисни или предстоящи трансформации. Посоката отново ще зависи от важни за вас отношения – партньорски, в семейството и т.н. Чудесен признак е, ако през тази седмица фонът у дома или важни за вас връзки се запазят хармонични, можете да разчитате на това и в бъдеще, също подходящо е целенасочено да действате в тази посока, дори и да е с цената на компромис, който ще даде позитивен резултат накрая. Ако това е невъзможно, тогава може да се въвлечете в противопоставяне, напрежение, което пак така ще има широко отражение и със съответните последици.

Все пак част от тенденциите са вече създадени, а вие трябва да приемете, че случващото се е за добро, в повечето случаи разделящо ви от напрежение и това ще бъде видно, ако не веднага, то след време и до края на годината.

След 23 октомври ще расте желанието ви да демонстрирате собствения си потенциал, ще преследвате мечтите си стратегически и с много страст. Ще предизвиквате внезапни възможности, от които да се възползвате и които ще водят до вид удовлетворение.

Същевременно сърдечните ви връзки ще стават все по-бурни, предизвикателни, изпълнени с разяснителни разговори и нека това да ги скрепи, а не обратното…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Рокля на цветя, женственост и класика.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ