СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 20.06.2022 – 26.06.2022

x


Слънцето е във вашия зодиакален знак до 21-ри юни, така че това е оптимален срок, през който вашата инициативност трябва да укрепи обществените ви позиции и да ви изчисти  от евентуални илюзии, грешни съждения или стъпки, които ви разделят с очакванията, ще имате достатъчно подсказки в тази посока, така че да изградите своята стратегия.

През цялата седмица ще нараства вероятността вие да разширявате своето влияние.

Възможно е във вашето обкръжение да има енергична личност, която ви подкрепя активно, която може да ви помогне да стабилизирате позициите си или да очертаете по-добри перспективи на развитие. Можете да разчитате на подобрение, вид удовлетворение,  можете да очертаете по-добри и по-далечни бъдещи тенденции за собствения ви просперитет, ако демонстрирате висока квалификация, ако общувате с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, пътувате и т.н.

Някои от вас ще се сдобият с благодетел или ще имат шанс да заемат лидерски позиции в колектив. Венера навлиза във вашия зодиакален знак на 24 юни и ще остане в този сектор до 18 юли.

Така че през следващия около месец вие ще можете да разчитате на доза късмет, с по-голяма лекота ще печелите симпатии, ще привличате погледи, ще осъществявате намеренията си. Дори и да възникват някакви препятствия по пътя ви, ще ги преодолявате по-лесно.

През втората част от седмицата все по-важна тема става финансовото ви състояние, вие ще трябва да го стабилизирате, въпреки че на този етап възникват повишени разходи, нека те да бъдат целесъобразни и да бъдат инвестиции.

Все пак е полезно да се пазите и от влияния, които могат да ви нанесат щети, да предизвикат загуби, така че внимавайте кого допускате до себе си… Или бъдете по-внимателни по отношение на приходи и разходи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато Кари се разхожда из улиците на града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ