СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 20.06.2022 – 26.06.2022

x


Венера, вашата покровителка, е във вашия зодиакален знак до 23 юни. През това време вие сте в отличен период да наложите авторитета си в колектив, да привлечете внимание, вид  одобрение, да направите пробив в избрано от вас направление като разчитате на чара си.

От 24 юни Венера вече ще транзитира през зодиакалния знак Близнаци, това ще промени  вашето настроение, поведение, цели, които си поставяте. Все по-важна тема за вас ще се превръщат чисто финансови приоритети и вие ще можете да подействате позитивно на материалното си благополучие като разчитате на вид подкрепа от страна на важни за вас хора…

В друг случай – намирате паралелни източници за печалба или пък вид удовлетворение, подарък, бонус за полагани от вас до този момент усилия. В различна степен тази тенденция ще се усилва и през следващата седмица и може да подейства позитивно на онова, което имате – общо.

Информационният поток се усилва, от вас все повече ще се изисква да отстоявате тезата си,  желанията си аргументирано, за да не позволите те да бъдат подменени. Ако между вас  и част от хората от вашето обкръжение са се натрупали недоразумения, сега те ще ескалират, така че в края на тази или през следващата седмица вие ще скъсате връзки или договори, които са безперспективни.

Вие може да промените вашата среда на съществуване,  защото сте склонни по-агресивно  или крайно да отстоявате себе си, може и отсрещната страна да ви възприема по различен начин, вариантите са много, но крайният резултат ще определи кой ще остане в живота ви,  с кого ще се разделите, дали вие няма да предприемете някакви премествания и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени